ANGYALISKOLA

6 jel, hogy jó úton jársz a megvilágosodás felé az angyalok szerint

Többféle megvilágosodás is létezik és mindenkinél máshogy, más időben történik. De az angyalok azon vannak, hogy folyamatosan támogassanak bennünket és segítsenek abban, hogy elérjük a spirituális megvilágosodást, megnyitva ezzel tudatunkat az égieknek, megértve a világot és működését, de legfőképpen önmagunkat és a célunkat, amiért itt vagyunk. Íme, 6 jel, hogy jó úton jársz ebben!

Több angyal is dolgozik a megvilágosodásunkért, köztük olyanok arkangyalok, mint Gabriel, a kezdet, Azrael, a halál, Michael küzdés, az élet, Jophiel, az ihlet és kreativitás, Uriel, a fény, Metatron a sorsok ismerője és bölcsesség angyala. Ezek az angyalok mind, mind olyan dolgokat tanítanak, amelyekre szükség van ahhoz, hogy bekövetkezzen a megvilágosodás. Így különböző életszakaszainkban más-más angyal tanít bennünket, mikor, kire van éppen szükségünk.

De ez a 6 jel felfedi előtted, hogy te jó úton jársz-e a megvilágosodás útján:

 

{KEPGALERIA}

2. Több térre vágysz és megérted a világot, világodat

Hatalmas a szabadságigényed, ami nem csak abban jelenik meg, hogy nem bírod elviselni a korlátozásokat, hanem abban is, hogy élni és tapasztalni kívánsz. Megismerni az embereket és a világot. Nem veszed komolyan saját magad, az életre sokszor úgy tekintesz, mint egy játékra. Szeretsz utazni és szórakozni és mindig nyitva van a szemed, hogy meglásd a világ kínálta lehetőségeket. Egyre inkább megérted a miérteket, belátod a dolgokat, hogy minden okkal történik, és ezért nem akarsz erőszakkal változtatni dolgokon. Sőt mi több, belátod, hogy az élet egy utazás és már nem a végcél számít neked, ahová megakartál korábban érkezni, hanem maga az út. Az út, ami lehet ugyanolyan örömteli, boldog és élmény dús, mint a végcél.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL