ANGYALISKOLA

6 dolog, amit megtesznek érted az angyalok Decemberben - Figyelj oda rájuk és segíts nekik!

December nem csak az ünnepekről és a szeretetről szól. Ez az év legsötétebb hónapja, és nem csak az angyalok ténykednek ilyenkor, hanem a sötét erők is. Rengeteg dolguk van, hogy nekünk szép és boldog ünnepeink legyenek, és hogy eljusson hozzánk az égiek szeretete és áldása, illetve segítsenek kihasználni az ünnep nyújtotta fantasztikus energiákat. December Angyala, Haniel elmondta, mi az a 6 dolog, amit a hónapban megtesznek értük!

 

Haniel, a szeretet, boldogság és December hónap angyala a többi angyal segítségével minden áldott nap értünk tevékenykednek! Tudd meg mi az a 6 dolog, amin folyamatosan dolgoznak és ha lehet, segítsd te is a munkájukat! Mert aki együtt dolgozik az angyalokkal, annak nem marad el a jutalma!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

6. Útmutatást adnak jövő évre

Nem biztos, hogy megjelenik egy angyal és azt mondja, jósol a tenyeredből. De eléri, hogy megkapd a jövő évi útmutatásodat más jós, látnok által, esetleg álmok, vagy meditáció útján. Próbálnak instrukciókat adni előre, hogy mit tegyél meg jövőre vagy éppen ne tegyél, esetleg hol vagy minek, netán kivel kellene lenned. Nem mindig konkrétumokat mondanak, inkább utat mutatnak és jó tanácsokkal szolgálnak. Légy a segítségükre abban, hogy nyitott vagy és odafigyelsz a különböző csatornákra, amin keresztül eljuthat hozzád a segítségük! Hiszen nekik érdekük, hogy te beteljesítsd a sorsodat és boldog legyél a jövőben.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL