ANGYALISKOLA

6 dolog, amit megtesznek érted az angyalok Decemberben - Figyelj oda rájuk és segíts nekik!

December nem csak az ünnepekről és a szeretetről szól. Ez az év legsötétebb hónapja, és nem csak az angyalok ténykednek ilyenkor, hanem a sötét erők is. Rengeteg dolguk van, hogy nekünk szép és boldog ünnepeink legyenek, és hogy eljusson hozzánk az égiek szeretete és áldása, illetve segítsenek kihasználni az ünnep nyújtotta fantasztikus energiákat. December Angyala, Haniel elmondta, mi az a 6 dolog, amit a hónapban megtesznek értük!

 

Haniel, a szeretet, boldogság és December hónap angyala a többi angyal segítségével minden áldott nap értünk tevékenykednek! Tudd meg mi az a 6 dolog, amin folyamatosan dolgoznak és ha lehet, segítsd te is a munkájukat! Mert aki együtt dolgozik az angyalokkal, annak nem marad el a jutalma!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

5. Sorsokat teljesítenek be

Ez nem kifejezetten azt jelenti, hogy mindenki életében most jön el a Nagy Ő vagy a lottónyeremény, vagy más nagy volumenű sorsszerű élmény, esetleg megkapja álmai állását. De lehet, hogy egyesek számára igen. Másoknak meg kisebb sorsszerű eseményeket indítanak el, illetve teljesítenek be. Egy találkozás egy előző életbeli rokonnal, vagy úgy tipikusan úgy intézik, hogy valaki jó időben legyen jó helyen. Nem csak azért teszik, mert esetleg most van itt ezeknek az ideje, hanem mert így akarnak egy löketet adni a következő évre. Új fejezet kezdődik, de mégis láthatod majd már, hogy honnantól. Te ebben úgy tudsz nekik segíteni, hogy követed az erőteljes megérzéseidet vagy a sugallatokat, amiket küldenek feléd! Még akkor is ha mással kapcsolatban vannak, mert lehet, hogy az angyalok csatornája vagy és általad üzennek valakinek valami fontosat!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL