ANGYALISKOLA

6 dolog, amit megtesznek érted az angyalok Decemberben - Figyelj oda rájuk és segíts nekik!

December nem csak az ünnepekről és a szeretetről szól. Ez az év legsötétebb hónapja, és nem csak az angyalok ténykednek ilyenkor, hanem a sötét erők is. Rengeteg dolguk van, hogy nekünk szép és boldog ünnepeink legyenek, és hogy eljusson hozzánk az égiek szeretete és áldása, illetve segítsenek kihasználni az ünnep nyújtotta fantasztikus energiákat. December Angyala, Haniel elmondta, mi az a 6 dolog, amit a hónapban megtesznek értük!

 

Haniel, a szeretet, boldogság és December hónap angyala a többi angyal segítségével minden áldott nap értünk tevékenykednek! Tudd meg mi az a 6 dolog, amin folyamatosan dolgoznak és ha lehet, segítsd te is a munkájukat! Mert aki együtt dolgozik az angyalokkal, annak nem marad el a jutalma!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

4. Csodákat tesznek

Az emberek ebben az időszakban ki vannak éhezve a csodákra, hiszen a Karácsony is egy csodával kezdődött majd folytatódott. Nem csak, hogy reménykednek benne, hanem sokszor kérik is az égieket, az angyalokat, hogy tegyenek csodát velük. Bár nem tudnak kivétel nélkül minden csodát teljesíteni, de lehetőség szerint kisebb-nagyobb csodákat mindenkivel tesznek és akár egészen konkrétan teljesítik is azt, amit mi kívántunk. Szóval, ha megkapod a csodát, légy hálás érte és köszönd meg nekik! Ha pedig úgy érzed, te is képes vagy egy kis csodatételre a környezetedben, ne fogd vissza magad!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL