ANGYALISKOLA

6 dolog, amit megtesznek érted az angyalok Decemberben - Figyelj oda rájuk és segíts nekik!

December nem csak az ünnepekről és a szeretetről szól. Ez az év legsötétebb hónapja, és nem csak az angyalok ténykednek ilyenkor, hanem a sötét erők is. Rengeteg dolguk van, hogy nekünk szép és boldog ünnepeink legyenek, és hogy eljusson hozzánk az égiek szeretete és áldása, illetve segítsenek kihasználni az ünnep nyújtotta fantasztikus energiákat. December Angyala, Haniel elmondta, mi az a 6 dolog, amit a hónapban megtesznek értük!

 

Haniel, a szeretet, boldogság és December hónap angyala a többi angyal segítségével minden áldott nap értünk tevékenykednek! Tudd meg mi az a 6 dolog, amin folyamatosan dolgoznak és ha lehet, segítsd te is a munkájukat! Mert aki együtt dolgozik az angyalokkal, annak nem marad el a jutalma!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3. Összehozzák a feleket

Ez már az előbbi bekezdésben is megcsendült. Valóban, kevesen hisznek abban, hogy bármi jelentős dolog is történhet Decemberben, főleg a szerelem terén. Pedig a szerelem korlátlan és bárhol, bármikor rátalálhat az emberre, különösen, ha az angyalok dolgoznak érte! Akik nagyon is rajta vannak a témán, hogy a lelki társakat, az összeillő párokat összehozzák a hónapban. Segítsd azzal a munkájukat, hogyha szingli vagy, odafigyelsz rájuk és a sugallataikra, mert nem tudhatod, hogy nem-e éppen vadul próbálnak közelebb lökni a társadhoz!
De a párkapcsolatban élők se szomorkodjanak, róluk sem feledkeznek meg!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL