ANGYALISKOLA

6 dolog, amit megtesznek érted az angyalok Decemberben - Figyelj oda rájuk és segíts nekik!

December nem csak az ünnepekről és a szeretetről szól. Ez az év legsötétebb hónapja, és nem csak az angyalok ténykednek ilyenkor, hanem a sötét erők is. Rengeteg dolguk van, hogy nekünk szép és boldog ünnepeink legyenek, és hogy eljusson hozzánk az égiek szeretete és áldása, illetve segítsenek kihasználni az ünnep nyújtotta fantasztikus energiákat. December Angyala, Haniel elmondta, mi az a 6 dolog, amit a hónapban megtesznek értük!

 

Haniel, a szeretet, boldogság és December hónap angyala a többi angyal segítségével minden áldott nap értünk tevékenykednek! Tudd meg mi az a 6 dolog, amin folyamatosan dolgoznak és ha lehet, segítsd te is a munkájukat! Mert aki együtt dolgozik az angyalokkal, annak nem marad el a jutalma!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

2. Szeretetet küldenek és megáldanak

Ilyenkor csak úgy szórják a szeretet az angyalok. Próbálják elérni, hogy mindenki szívébe derű, harmónia, együttérzés és szeretet költözzön. Hogy ne csak ők segítsenek nekünk, hanem mi emberek is egymáson. Így igyekszenek segíteni a rászorulókon, összehozni a családokat, és azokat, akik összetartoznak, mert ezt jelképezi a Karácsony. Erőt és energiát adnak, hogy kitartsunk a hónapban a munkahelyünkön, bírjuk szusszal a készülődést és az ajándékbeszerzést, mert tudják, hogy ezek milyen fontos dolgok nekünk. Ezért a kezünk alá dolgoznak, hogy tökéletesek lehessenek az ünnepeink. Segítsd azzal a munkájukat, hogy elfogadod mindazt, amit kapsz tőlük és élsz velük! Légy együtt a családoddal, légy boldog, és ha tudsz, hozzá össze másokat te is!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL