ANGYALISKOLA

5 varázslatos ima a Tavasz Angyalaihoz, hogy mindened meglegyen tavasszal, amire szükséged lehet!

Végérvényesen is beköszöntött a tavasz. Ideje elvetni vágyaink magvait! Akár új szerelemre vágysz vagy a régi megújulására bőségre vagy sikerre, legyen szívednek bármilyen titkos vágya, a Tavasz Angyalai hozzá segítenek! Csak mond el a vágyaidhoz leginkább illő imát az 5 közül és már hallgatják is angyalok, hogy miben lehetnek a segítségedre!

 

Válaszd ki a céljaidhoz leginkább illő imát. Figyelj oda, hogy a vágyaidhoz leginkább passzoló napon mond el, ehhez segítséget itt találsz. Gyújts egy gyertyát és minél nagyobb hittel és bizalommal mondod az imát, annál biztosabb lesz, hogy az angyalok meghallgatják!

 

{KEPGALERIA}

Barachiel imája – Ima a bőségért

Beköszöntött a tavasz, felébredt a Természet Anya, a rétek és a földek már újra termékenyek. Hamarosan bőséges lesz a termés és virágba borulnak az erdőségek. Barachiel angyal, boríts el engem is rózsáiddal, szórj meg a bőség és a jólét magvaival, hogy ne keljen ihiányt szenvednem idén semmiben. Legyen meg mindenem, amire szükségem van, és ha úgy akarod, annál több is, s amim lesz, azt megosztom szeretteimmel. Adj nékem jó sok áldást, hogy ne csak lelkem, hanem életem is gazdag lehessen.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL