ANGYALISKOLA

5 varázslatos ima a Tavasz Angyalaihoz, hogy mindened meglegyen tavasszal, amire szükséged lehet!

Végérvényesen is beköszöntött a tavasz. Ideje elvetni vágyaink magvait! Akár új szerelemre vágysz vagy a régi megújulására bőségre vagy sikerre, legyen szívednek bármilyen titkos vágya, a Tavasz Angyalai hozzá segítenek! Csak mond el a vágyaidhoz leginkább illő imát az 5 közül és már hallgatják is angyalok, hogy miben lehetnek a segítségedre!

 

Válaszd ki a céljaidhoz leginkább illő imát. Figyelj oda, hogy a vágyaidhoz leginkább passzoló napon mond el, ehhez segítséget itt találsz. Gyújts egy gyertyát és minél nagyobb hittel és bizalommal mondod az imát, annál biztosabb lesz, hogy az angyalok meghallgatják!

 

{KEPGALERIA}

Barachiel imája – Ima a bőségért

Beköszöntött a tavasz, felébredt a Természet Anya, a rétek és a földek már újra termékenyek. Hamarosan bőséges lesz a termés és virágba borulnak az erdőségek. Barachiel angyal, boríts el engem is rózsáiddal, szórj meg a bőség és a jólét magvaival, hogy ne keljen ihiányt szenvednem idén semmiben. Legyen meg mindenem, amire szükségem van, és ha úgy akarod, annál több is, s amim lesz, azt megosztom szeretteimmel. Adj nékem jó sok áldást, hogy ne csak lelkem, hanem életem is gazdag lehessen.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL