ANGYALISKOLA

5 varázslatos ima a Tavasz Angyalaihoz, hogy mindened meglegyen tavasszal, amire szükséged lehet!

Végérvényesen is beköszöntött a tavasz. Ideje elvetni vágyaink magvait! Akár új szerelemre vágysz vagy a régi megújulására bőségre vagy sikerre, legyen szívednek bármilyen titkos vágya, a Tavasz Angyalai hozzá segítenek! Csak mond el a vágyaidhoz leginkább illő imát az 5 közül és már hallgatják is angyalok, hogy miben lehetnek a segítségedre!

 

Válaszd ki a céljaidhoz leginkább illő imát. Figyelj oda, hogy a vágyaidhoz leginkább passzoló napon mond el, ehhez segítséget itt találsz. Gyújts egy gyertyát és minél nagyobb hittel és bizalommal mondod az imát, annál biztosabb lesz, hogy az angyalok meghallgatják!

 

{KEPGALERIA}

Anael imája – Ima az új szerelem vagy a régi boldogságért

Már kinyílottak az első tavaszi virágok, de az én lelkem még nem borult virágba. Szívek Angyala, Szeretet és Szerelem Angyala, borítsd be lelkemet a szerelem virágaival. Küld el nekem lelki társamat/Éleszd újjá a kapcsolatomat/házasságomat, hozz tavasz tüzeket és édes perceket az életembe. Hadd legyen kit szeretnem, s én is hadd legyek szeretve, mert a szerelem adhat erőt nekem. Adj lelkemnek szárnyakat, hogy csodákra legyek képes, s hogy olyan boldog legyek, amilyennek még nem látott a Mennyek, mert ez szívem leghőbb vágya!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL