ANGYALISKOLA

5 varázslatos ima a Tavasz Angyalaihoz, hogy mindened meglegyen tavasszal, amire szükséged lehet!

Végérvényesen is beköszöntött a tavasz. Ideje elvetni vágyaink magvait! Akár új szerelemre vágysz vagy a régi megújulására bőségre vagy sikerre, legyen szívednek bármilyen titkos vágya, a Tavasz Angyalai hozzá segítenek! Csak mond el a vágyaidhoz leginkább illő imát az 5 közül és már hallgatják is angyalok, hogy miben lehetnek a segítségedre!

 

Válaszd ki a céljaidhoz leginkább illő imát. Figyelj oda, hogy a vágyaidhoz leginkább passzoló napon mond el, ehhez segítséget itt találsz. Gyújts egy gyertyát és minél nagyobb hittel és bizalommal mondod az imát, annál biztosabb lesz, hogy az angyalok meghallgatják!

 

{KEPGALERIA}

Ambriel imája – Hogy szavaid mágikus erővel bírjanak

Kinek szava folyékony varázs, az adjon nekem bűbájos szájat és mágikus hangot! Ambriel angyal, áldj meg engem! Bűvöld el ajkaimat, s adj nekem ékesszóló varázstehetségedből! Hogy az én szavaim és meggyőzőek és mágikusak legyenek. Szavaimnak legyen súlya, mint a Mennyei Ítélőszéknek, legyenek gyógyítóak, mint Jézus Urunk keze, szóljanak olyan igazul és őszintén, mint Mózesé, hogy érzelmek viharát keltsem a lelkek sivatagában. Az én szavam legyen a biztos és a hitelképes, hadd segítsek vele másokon s magamon! Ha Ambriel is úgy akarja, megérint ma engem angyali áldása!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL