ANGYALISKOLA

5 varázslatos ima a Tavasz Angyalaihoz, hogy mindened meglegyen tavasszal, amire szükséged lehet!

Végérvényesen is beköszöntött a tavasz. Ideje elvetni vágyaink magvait! Akár új szerelemre vágysz vagy a régi megújulására bőségre vagy sikerre, legyen szívednek bármilyen titkos vágya, a Tavasz Angyalai hozzá segítenek! Csak mond el a vágyaidhoz leginkább illő imát az 5 közül és már hallgatják is angyalok, hogy miben lehetnek a segítségedre!

 

Válaszd ki a céljaidhoz leginkább illő imát. Figyelj oda, hogy a vágyaidhoz leginkább passzoló napon mond el, ehhez segítséget itt találsz. Gyújts egy gyertyát és minél nagyobb hittel és bizalommal mondod az imát, annál biztosabb lesz, hogy az angyalok meghallgatják!

 

{KEPGALERIA}

Asmodel imája – Ima a türelemért, nyugalomért

A türelem fényes angyala Asmodel, kérlek, menten szálld meg a lelkemet! Költöztess mennyei nyugalmat és isteni békét a szívembe s a lelkembe, hogy ne keljen többé nyugtalanul álmodnom. Hadd intsek búcsút a békétlenségnek és nyugtalanságnak, hadd legyen türelmem és békességem olyan végtelen, mint a Mennyek Országának szeretete. Szeretnék magam is az angyalok végtelen szeretetével és odaadásával viseltetni. Asmodel, leheld a lelki béke csókját a homlokomra s én örökké hálás leszek neked!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL