Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

5 varázslatos angyali ima a Nyár Angyalaihoz, hogy ez a nyár más legyen, mint a többi

Szerző:
Szabó Anna
Mire vágysz a nyáron? Élményekre, arra, hogy a tested és lelked feltöltődjön és persze védelemre az utazáshoz. Legyen mind a tied! Van számodra 5 praktikus, ugyanakkor varázslatos angyali ima a Nyár Angyalaihoz, ami mindent megad neked a nyárra, amire csak szükséged lehet, hogy ez a nyár más legyen, mint a többi. Biztosítsd be a nyaradat az angyalok segítségével!

 

Mond el akár mind az 5 vagy csak egy imát is a nyár segítő angyalaihoz, kérd bátran a támogatásukat, és közben végig koncentrálj a vágyadra, add bele minden érzelmedet az imába! Majd a végén mindig mondj nekik szívből jövő köszönetet, amiért varázslatos nyarat szereznek neked!

{KEPGALERIA}

Barakiel jólét imája

Egy kis plusz pénzre lenne szükséges a nyaraláshoz? Vagy jó volna, ha legalább sokáig kitartana, az, ami van? Egyáltalán legyen elég pénzed a nyárra? Barakiel, az anyagiak, a bőség és a jólét angyala majd segít abban, hogy mindenre jusson a nyári hónapokban ideje alatt! Csak mond el azt imát hozzá egy aranyszínű gyertya mellett csütörtöki napon!

„Magasságos Barakiel, fénylő érmék és értékpapírok angyala, kinek a jólét és a bőség a kisujjában van, kérlek szórj rám egy keveset a gazdagság porából, hogy legalább annyim legyen, amennyit kényelmesen elkölthetek. Hogy az utazásom és a nyár alatt ne csak érzelmek és kalandokban gazdag legyen, hanem megvehessem magamnak és szeretteimnek mindazt azt, amire szívük sóhajtozik. Add, hogy pénzem sokáig kitartson, s ha egy mód van rá, adj hozzá még te is, hogy legalább ilyenkor érezhessem milyen a gondtalan kikapcsolódás élménye.”

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL