ANGYALISKOLA

5 varázslatos angyali ima a Nyár Angyalaihoz, hogy ez a nyár más legyen, mint a többi

Mire vágysz a nyáron? Élményekre, arra, hogy a tested és lelked feltöltődjön és persze védelemre az utazáshoz. Legyen mind a tied! Van számodra 5 praktikus, ugyanakkor varázslatos angyali ima a Nyár Angyalaihoz, ami mindent megad neked a nyárra, amire csak szükséged lehet, hogy ez a nyár más legyen, mint a többi. Biztosítsd be a nyaradat az angyalok segítségével!

 

Mond el akár mind az 5 vagy csak egy imát is a nyár segítő angyalaihoz, kérd bátran a támogatásukat, és közben végig koncentrálj a vágyadra, add bele minden érzelmedet az imába! Majd a végén mindig mondj nekik szívből jövő köszönetet, amiért varázslatos nyarat szereznek neked!

{KEPGALERIA}

Ariel védő imája az otthon hagyott kisállatokért

Sokan mennek el úgy nyaralni, hogy másra kell bízniuk kis kedvencüket. Hiába tudják őket esetleg jó kezekben, ők akkor is aggódnak négylábú barátaikért. Nyugtasd meg magadat ezzel az imával az utazás előtti estén majd másnap reggel. Mond el egy zöld gyertya fényében és gondoskodj állatkáid védelméről!

„Félelem és aggodalom gyűlik a szívembe, ha arra gondolok, kis barátaimat ma-holnap itt kell hagynom. De ha tudom, hogy te Ariel, az állatok védőangyala meghallgatod fohászomat és megóvod kis kedvesemet, amíg én utazom, szívem békével és reménnyel telik meg, hiszen tudom, hamarosan újra látom szeretteimet, kik épek és egészségesek lesz. Add, hogy felvigyázója pont úgy gondoskodjon róluk és szeresse, ahogy én is teszem, és hogy sem vízből, sem jólétből, sem szeretetből ne szenvedjenek hiányt. Legyenek boldogak és békések, s mikor újra találkozunk, annál nagyobb lesz az örömöm.”

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL