Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

5 varázslatos angyali ima a Nyár Angyalaihoz, hogy ez a nyár más legyen, mint a többi

Szerző:
Szabó Anna
Mire vágysz a nyáron? Élményekre, arra, hogy a tested és lelked feltöltődjön és persze védelemre az utazáshoz. Legyen mind a tied! Van számodra 5 praktikus, ugyanakkor varázslatos angyali ima a Nyár Angyalaihoz, ami mindent megad neked a nyárra, amire csak szükséged lehet, hogy ez a nyár más legyen, mint a többi. Biztosítsd be a nyaradat az angyalok segítségével!

 

Mond el akár mind az 5 vagy csak egy imát is a nyár segítő angyalaihoz, kérd bátran a támogatásukat, és közben végig koncentrálj a vágyadra, add bele minden érzelmedet az imába! Majd a végén mindig mondj nekik szívből jövő köszönetet, amiért varázslatos nyarat szereznek neked!

{KEPGALERIA}

Raphael óvó imája a nyaralóknak

Akár kisebb vagy hosszabb útra készülj nyaralni, nem árt, ha angyali segítséget kérsz hozzá, hogy semmilyen kellemetlenség ne érhessen téged vagy szeretteidet az út során! Gyújts zöld gyertyát az utazás előtti estén majd másnap reggel és mond el az imát:

„Lelkem már izgalommal van telve, mert útra kelek, s félek az út veszélyeitől. De amíg tudom, hogy te mellettem vagy Raphael, érzem, hogy nincs mitől félnem. Bármily nehézségbe is ütközzek, de elgördíted előlem, s bárki fenyegetné testem s lelkem, te megóvsz tőle. Kerüljön el az ártalom és a betegség árnyéka. Légy kegyes hozzám és szeretteimhez, hogy utunk oda s vissza biztonságos legyen, hogy csak a nyaralás élménye maradhasson majd meg az idő végeztével.”

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL