ANGYALISKOLA

5 varázslatos angyali ima a Nyár Angyalaihoz, hogy ez a nyár más legyen, mint a többi

Mire vágysz a nyáron? Élményekre, arra, hogy a tested és lelked feltöltődjön és persze védelemre az utazáshoz. Legyen mind a tied! Van számodra 5 praktikus, ugyanakkor varázslatos angyali ima a Nyár Angyalaihoz, ami mindent megad neked a nyárra, amire csak szükséged lehet, hogy ez a nyár más legyen, mint a többi. Biztosítsd be a nyaradat az angyalok segítségével!

 

Mond el akár mind az 5 vagy csak egy imát is a nyár segítő angyalaihoz, kérd bátran a támogatásukat, és közben végig koncentrálj a vágyadra, add bele minden érzelmedet az imába! Majd a végén mindig mondj nekik szívből jövő köszönetet, amiért varázslatos nyarat szereznek neked!

{KEPGALERIA}

 Anael romantikát és szerelmet adó imája

Szeretnél a pároddal többet romantikázni a nyáron? Szenvedélyes élményekre vágysz? Netán egyedülálló vagy és neked egész pontosan a lelki társ az, aki kell? Mindegyikre megoldást kínál ez az ima! Gyújts egy piros gyertyát és mond el a következő imát pénteki napon:

„Szerelem, szeretet, szenvedély, vágyom mindre az idén. Anael, kinek hatalmában áll mindezt megadni, arra kérlek szerelem angyala, hogy szórd rám láthatatlan rózsaszirmaidat, bűvöld meg életem, hogy feledhetetlen nyárban legyen részem, s egy percre se nélkülözzem a vágyott szerelmet. Hozz nekem friss érzéseket és erős szövetséget, töltsd meg törődés és a boldogság virágával szívemet, hogy ez a nyár érzelmekben gazdag legyen!”

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL