Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

5 elő-Valentin-napi üzenet az angyaloktól a pároknak és a szingliknek egyaránt

Szerző:
Szabó Anna
Elkaptuk és megkérdeztük őket. Mert imádjuk ezt a napot és reszkető gyomorral várjuk. Mert nem akarunk egyedül lenni. Mert szerelmért és romantikáért sóhajtozunk. Ezért Anael a szerelem, Chamuel a kapcsolatok és Cassiel a magány arkangyala összegyűjtötték a pároknak és egyedülállóknak szóló üzeneteiket, amelyek segítenek tökéletessé tenni, átvészelni, vagy éppen megérteni ezt a napot!

5. Kerüld a „De jó lenne, ha…” játékot

De jó lenne, ha mindennap ilyen szép lenne. De jó lenne örökké így maradnánk. De jó lenne, ha engem is szeretnének. De jó lenne, ha lenne valakim. Szinglik és párok egyaránt mondanak vagy gondolnak ilyeneket. Pedig nem szabadna. Hiszen a feltételes mód nem vezet sehova és az Univerzum sem tudja értelmezni, hogy most akkor is jó is vagy csak jó lenne? Meg amiben „de” van, eleve megtöri a varázst, mert miért „de”? Ezzel csak azt éred el, hogy elveszíted az Univerzum támogatását mert instabilitást érzékel. Pedig ő csak a stabil célokat tudja támogatni, amiket konkrétan elrendelsz és vágysz rá. Így akarva akaratlanul is magad alatt vágod a fát a jövőre nézve, főleg ilyen mágikus napon, mikor telítődnek az energiák.
Különben is, miért ne lehetne minden napod ilyen szép? Vagy miért ne szeretnének vagy lehetne valakid? Ne az okokat, a kibúvókat keresd, mert túl a sok a munka miatt nem értek rá annyit együtt lenni, minőségi időt tölteni vagy mert csúnya vagy és buta és ezért nem kellesz senkinek. Ezek csak kibúvók, kifogásokat, mert bármit elérhetsz és megteremthetsz ha veszed a fáradtságot bátran cselekedni és nem félni a kudarctól. Szóval hajrá, képzeletbeli helyzetek helyett inkább teremtsd meg amire vágysz!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL