Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

5 elő-Valentin-napi üzenet az angyaloktól a pároknak és a szingliknek egyaránt

Szerző:
Szabó Anna
Elkaptuk és megkérdeztük őket. Mert imádjuk ezt a napot és reszkető gyomorral várjuk. Mert nem akarunk egyedül lenni. Mert szerelmért és romantikáért sóhajtozunk. Ezért Anael a szerelem, Chamuel a kapcsolatok és Cassiel a magány arkangyala összegyűjtötték a pároknak és egyedülállóknak szóló üzeneteiket, amelyek segítenek tökéletessé tenni, átvészelni, vagy éppen megérteni ezt a napot!

3. Ne csak Valentin-napon szeress

Ne arra használd ezt a napot, hogy a boldogságodat mások orra alá dörgöld, de ne is arra, hogy szemetszúróan sajnáltasd magadat. Mert nem csak Valentin-napon van szerelem. Az év összes többi napján is szeretned kell a kedvesedet. Tehát ne csak ezen alkalomból légy vele különösen megértő, kedves, vagy nyitott az ágyban, ne csak most tegyél a kedvére, hanem az év többi napján is. Különben akkor te is csak a világi illúziónak dőlsz be, hogy aznap látványosan ki kell kimutatnod az érzéseidet, mert ezt várja tőled a kedvesed, a társadalom meg persze a kereskedelem. Pedig valójában mindennap Valentin-nap van egy párnak.
Az egyedülállóak pedig ne csak ezen a napon sóhajtozzanak egy pár után, ne csak aznap álmodozzanak a halhatatlan szerelemtől. Ha elégedetlenek jelenlegi életükkel, akkor tegyenek meg mindent azért, hogy megtalálják a kedvesüket.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL