ANGYALISKOLA

4 alkalom, amikor az őrangyalom megmentette az életemet

Az angyalok nemcsak akkor mentik meg az életünket, amikor meggyógyítanak vagy segítenek elkerülni egy balesetet. Számos más módon is megmentik az életünket, a lelkünket, és olykor nap, mint nap megteszik. Mert a boldog, egészséges és jó élethez szükség van többek között hitre és reményre is. Ez a négy történet jól példázza, hogyan mentik meg mindennapokban az életedet az angyalok!

Az angyalok mindig köztünk vannak. Nincs olyan munka, amely túl kicsi vagy nagy számukra. Legközelebb, amikor meghallod a szavukat, kövesd őket! Hidd el, soha nem hagynak el téged és nemcsak akkor tesznek óriási szolgálatot, mikor a fizikai testedet mentik meg, hanem akkor is, amikor a lelkedet:

Amikor elvesztettem a reményt

Mindannyian sötét időket élünk át. Ez az az idő, amikor angyalokra van szükségük. Az életem egyik legnehezebb ideje az volt, amikor elvesztettem a reményt. Évek óta érzelmileg becsaptak és elvesztettem magam. Emlékszem, hogy volt, mikor valódi ambíció nélkül éltem az életem - szinte olyan voltam, mint egy robot, aki csak tette a dolgát. Végül annyira reménytelen voltam, hogy már élni sem volt kedvem. Aztán egy nap rájöttem, hogy erősebb vagyok, mint amit mások gondolnak rólam vagy én magam. Csak akkor fedeztem fel az elveszett reményemet, amíg felfedeztem a hitem, és iránymutatás céljából hívtam az őrangyalomat.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL