ANGYALISKOLA

3 jel, hogy a Gonosz meg akar kísérteni, hogy tévútra csaljon - Angyali útmutatás

Az angyalok már jól ismerik az Ördög és a démonok trükkjeit, tudják milyen eszközökkel próbálják meg időről időre elcsábítani az embereket, hogy bűnbe vigyék, vagy tévútra csalják őket. Az őrangyalok és a többi angyal fáradhatatlanul védelmeznek bennünket és emellett azzal kívánnak neked segíteni, hogy elárulják azt az 3 jelet, mely szerint a Gonosz meg akar kísérteni!

 

Amióta csak létezik a Gonosz, ő és a csatlósai igyekszenek ártani az embereknek, tévútra csalni, rosszba vinni őket, hogy előbb utóbb megszerezzék a lelküket vagy meggátoljak magasabb rendű céljaik elérésben, nehogy véletlenül jót tegyenek. Mint mikor Jézust vagy menet rendszerint a szenteket megpróbálták elcsábítani.

Hála az Égnek az angyalok keményen dolgoznak ellenük és lehetőség szerint időben értesítenek téged valamilyen módon, csatornán keresztül, ami által elkerülheted a bajt, de sajnos nem mindig tehetik meg. Valamikor neked kell észrevenned a bajt. Ezért annyiban segítenek neked, hogy elárulják, mi az a 3 dolog, amire figyelned kell, mikor meg akar kísérteni a Gonosz!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

3. Derült égből megjelenik a segítség

Hasonló az elsőhöz. Egyszer csak felbukkan egy ember, aki azt állítja, tud neked segíteni vagy pont a számodra megfelelő megoldással áll elő. Esetleg egy ilyen jellegű hirdetést találsz. Amik szinte egyenesen égbekiáltóan kockázatmentesnek tűnnek, vagy potya ajándéknak, „ami nem kerül semmibe” vagy csak „később”, az mind-mind intsen téged óvatosságra! Ismétlem, létezik angyali segítség, csoda és Isten is szívesen meghallgatja az imáidat, de mikor megint csak felébred benned a gyanú az a baljós érzés, - netán más próbál meg rávilágítani a környezetedben! - semmiképpen se fogadd el a segítséget vagy előtte tanácskozd meg egy megbízható emberrel, aki tud benne segíteni, de semmiképpen se dönts elhamarkodottan. Nem tudhatod, hogy az illető nem maga a gonosz-e, vagy annak egy bábja, vagy az a bizonyos hirdetést, lehetőséget nem-e a sötét oldal küldte az angyali helyett.
De minimum kérj angyali megerősítést, hogy igazolják, hogy az ő kezük van-e dologban! Hiszen ahogy ők is megjelenhetnek köztünk, hogy segítsenek, úgy sajnos az árnyékos oldal résztvevői is megtehetik…

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL