ÁLLATI CUKISÁGOK

7 állat és szimbolikus jelentése - Tudd meg, milyen üzenetet rejt, ha találkozol vele

Biztosan hallottál már arról, hogy egyes állatokat ősidők óta szentként tisztelnek, és sok esetben valamiféle előjelnek vagy próféciának vélték a megjelenésüket. Számos tekintetben utaltak valamilyen rejtett üzenetre, szinte minden kultúrában jelen van az állatok ilyen irányú tisztelete. Tudd meg, milyen üzenetet rejt, ha találkozol egy adott állattal.

Egyes kultúrákban babonásak voltak az emberek, míg más területeken maga a tudomány is alátámasztotta, hogy egy-egy állat miért éppen az adott dolgot szimbolizálta. Ismerd meg, hogy az alábbi állatok milyen jelentéssel bírtak, mit szimbolizáltak, vajon mit üzennek számodra, ha megjelennek az életben vagy éppen az álmaidban.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Holló


Rengetegszer értelmezték félre magát a holló szimbólumát, és sok esetben a halált, valamint a rombolást társították hozzá. Az ősi kultúrákban azonban sokkal inkább egyfajta abszolút igazság szimbólumaként jelenik meg. Valójában Thoth Isten szent madara, amely Isten a bölcsesség és a mágia egyiptomi istensége és a szent tudás ismerője. A téves értelmezés annyiban indokolt, hogy míg egyesek gyönyörűnek látják a hollót, másokat félelemmel tölt el. Úgy tűnik, itt az ideje, hogy felfedezz egy egyetemes igazságot és bölcsebbé válj.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL