ÁLLATI CUKISÁGOK

7 állat és szimbolikus jelentése - Tudd meg, milyen üzenetet rejt, ha találkozol vele

Biztosan hallottál már arról, hogy egyes állatokat ősidők óta szentként tisztelnek, és sok esetben valamiféle előjelnek vagy próféciának vélték a megjelenésüket. Számos tekintetben utaltak valamilyen rejtett üzenetre, szinte minden kultúrában jelen van az állatok ilyen irányú tisztelete. Tudd meg, milyen üzenetet rejt, ha találkozol egy adott állattal.

Egyes kultúrákban babonásak voltak az emberek, míg más területeken maga a tudomány is alátámasztotta, hogy egy-egy állat miért éppen az adott dolgot szimbolizálta. Ismerd meg, hogy az alábbi állatok milyen jelentéssel bírtak, mit szimbolizáltak, vajon mit üzennek számodra, ha megjelennek az életben vagy éppen az álmaidban.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Macska


A macskáknak kiemelt szerepe van a végzetben, a sorssal kapcsolatos hiedelmekben. Nincs olyan kultúra, amely ne ruházta volna fel a macskákat valamiféle földöntúli erővel. Valójában a macska megtestesíti az intuíciókat, ami azt mutatja, hogy erősek az ösztöneid. Noha van néhány babona is, amely szintén hozzájuk kapcsolódik, például amikor egy fekete macska áthalad előtted az úton, és sok más jelentést is társítanak még hozzá. Egy biztos, a macskák egészen elképesztően intelligens lények, ezért szinte mindig azt sugallják, hogy ideje a szívedet követni és az ösztöneidre hallgatnod.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL