ÁLLATI CUKISÁGOK

7 állat és szimbolikus jelentése - Tudd meg, milyen üzenetet rejt, ha találkozol vele

Biztosan hallottál már arról, hogy egyes állatokat ősidők óta szentként tisztelnek, és sok esetben valamiféle előjelnek vagy próféciának vélték a megjelenésüket. Számos tekintetben utaltak valamilyen rejtett üzenetre, szinte minden kultúrában jelen van az állatok ilyen irányú tisztelete. Tudd meg, milyen üzenetet rejt, ha találkozol egy adott állattal.

Egyes kultúrákban babonásak voltak az emberek, míg más területeken maga a tudomány is alátámasztotta, hogy egy-egy állat miért éppen az adott dolgot szimbolizálta. Ismerd meg, hogy az alábbi állatok milyen jelentéssel bírtak, mit szimbolizáltak, vajon mit üzennek számodra, ha megjelennek az életben vagy éppen az álmaidban.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Bagoly

A baglyok egészen egyedi helyzetben vannak, az általuk nyújtott üzenet szempontjából. Általában egyfajta hírnökként ismerik őket, ezért mindig jelentős a hír, amit hoznak. Ugyanakkor egyszerre hozhatnak jó hírt, de akár a legrosszabb üzenetet, végső esetben akár a halál hírnökei is lehetnek. Azt üzenik, hogy harcolj a szeretteidért, vagy éppen jelentős sikerekre is utalhatnak. Ugyanakkor könnyen lehet, hogy olykor bizony egy hangtalanul átsuhanó bagoly valami szörnyűséget vagy veszélyt jelez, ami ellen védekezned kell az életben.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL