GASZTRO

Paradicsomosak és finomak

Szerző:
Szabó Anna
Hihetetlenül sokféleképpen elkészíthető, mégis páratlanul finom, sőt még egészséges is a paradicsom. Mégis, a legtöbben csak alig pár ételhez használják főzéskor. Lépj túl a megszokott recepteken, és próbálj ki újakat!

 

A paradicsom kevés kalóriát tartalmaz, ugyanakkor nagyon sok értékes ásványi anyag és vitamin van benne. Különlegesen gazdag likopinban (ez az anyag adja szép piros színét), de sok A-provitamint (béta-karotint) és C-vitamint tartalmaz, amelyek párosítása antioxidáns hatású, és mindkettő védi a vérrendszert.

Receptért kattints a képre!

 

Paradicsomos kapribogyós lepény »

 

 

***

 

Sült paradicsom provance-i módra »

 

 

***

 

Sült koktél paradicsom sajtkosárkában »

 

 

***

 

Paradicsomos kukoricasaláta rizzsel »

 

 

***

 

Paradicsomleves lencsével »

 

 

***

 

Spagetti cukkinivel, paradicsommal és ricottával »

 

 

***

 

Tonhalsaláta sült paradicsommal és rukkolával » 

***

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL