UTAZÁS

10 nyomorúságos hely a nagyvilágban, ahol biztos, hogy nem élnél

Nem mindenki olyan szerencsés, hogy smaragdból legyen a gyep a kertjében, de a legtöbb ember rendelkezik a legalapvetőbb szükségletekkel: fűtés, folyóvíz, elektromosság és internet kapcsolat. Sajnos a világban sokan nincsenek ilyen szerencsés helyzetben – férfiak, nők, és gyermekek nyomornegyedekbe zsúfolva, ahol virágzik a bűnözés, és drogok, betegségek tizedelik az embereket.

{KEPGALERIA}

La Perla, San Juan
Puerto Rico, USA

La Perla, San Juan külső negyedében lévő település, ahol régen mészárszék működött.

Manapság nyomornegyed, ahol a drogkereskedelem burjánzik, főleg heroint importálnak Dél-Amerikába. San Juan térképéről gyakran lehagyják La Perla utcáit, nehogy a turistáknak véletlenül eszükbe jusson, hogy ide látogatnak.

A siralmas szegénység ellenére, La Perla sok tekintetben gyönyörű - sokszínű házaival, lélegzetelállító panorámájával és saját nagy területen kiterjedő Karibi partjával valóban tökéletes lehetne egy nyaralásra. 2011-ben La Perlán kemény rendőrségi razziát tartottak, 114 droggal kapcsolatos letartóztatás volt egy 18 hónapos nyomozás során melyet a DEA, a Puerto Rico Igazságügyi Minisztérium és más ügynökségek bevonásával végeztek.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL