Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

Ezt olvassuk mi! - Lélekemelő könyvek hűvös téli estékre

Szerző:
Szabó Anna
Hűvös téli estéken nincs kellemesebb érzés, mint begubózni a meleg pokróc alá egy csésze tea, no meg egy jó könyv társaságában, és elmélyedni a sorok között. Mutatjuk a mi kedvenc könyveinket, melyeknek minden egyes oldala üzenetet hordoz számodra is!

 

{KEPGALERIA}

 

Laurent Gounelle
Isten inkognitóban jár

A szerencsétlen fiatalember, Alan szó szerint az öngyilkosság szélén áll, amikor egy férfi (Dubreuil) észreveszi és megpróbálja rávenni, hogy álljon el az elhatározásától. A férfi egy üzletet ajánl neki: ha Alan az életben maradás mellett dönt, a férfi mindent meg fog tenni, hogy segítségére legyen problémái megoldásában. Viszonzásképpen a fiatalembernek köteleznie kell magát, hogy mindent megtesz majd, amit a megmentője kér tőle. Ezzel a paktummal indul a történet, amit elfogadva, Alan hazamegy….

Képzelje csak el: ha az ember elfogadja a fentihez hasonló feltételt, minden kicsúszna a kezei közül: ön többé már nem ura a saját létezésének, és mégis több tekintetben a léte, az élete izgalmasabb, mint korábban volt! Mindamellett a kétely befészkeli magát a lelkébe: mik ennek az embernek a valódi szándékai? Ki ő valójában? És kik a környezetének a rejtélyes szereplői? Szól arról, hogy leküzdjük gátlásainkat, félelmeinket… hogy letérjünk a sors által kijelölt útról, arról, ami számunkra nem nyújt megelégedést?

ISBN 978-615-5334-82-5
125 x 200 mm, fűzve
Tervezett fogyasztói ára: 3290 Ft
Műfaj: Szépirodalom, ezotéria

Rendeld meg itt >>

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL