SZEX, SZERELEM

Tudtad, hogy életünkben mindössze 3 emberbe leszünk igazán szerelmesek? - Tudd meg, kik azok!

Életünk során mindössze háromszor vagyunk képesek találkozni az igaz szerelemmel. Ennek oka nem más, mint hogy 3 különböző típusát kell megélnünk a szerelemnek ahhoz, hogy beteljesedjen, és fejlődhessünk általa.

Mindannyian 3 különböző ember iránt érzünk szerelmet, és minden egyes eset a szerelem pontos árnyalatának megízleléséhez vezet minket. A 3 találkozás között viszont csupán egy lesz a befutó, ami a leghosszabb ideig tart, talán örökké. Talán te még nem találkoztál mind a hárommal, lehet, hogy még eggyel sem a 3 közül, talán még nem jött el az ideje. Vagy mégis, csak nem jöttél rá?

Mindössze néhány alkalommal találkozol azzal a személlyel, akivel összepasszoltok, és kiegészítitek egymást. Nem azért, mert ő a tökéletes, hanem mert különös egyetértés övez kettőtöket, valamint az az érzés, hogy az ég is egymásnak teremtett benneteket. Az alábbiakban olvashatsz a szerelem 3 típusáról, amivel találkozhatsz az életben:
 

Igazi „tündérmese”

A tündérmese szerelem az, amiről mindig is álmodoztunk, ami olyan, mint a filmekben, és a tv sorozatokban. Talán könnyűnek tűnik kitartani egymás mellett jóban-rosszban, addig, amíg várjuk ezt a nagy szerelmet, viszont amikor ténylegesen találkozunk vele, rájövünk, hogy amennyire könnyűnek gondoltuk, annyira nehéz.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL