Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

Szex vakon: 6 ok, miért érdemes hozzá bekötni a szemeteket

Szerző:
Szabó Anna
Észrevetted, hogy sok filmben bekötik egyik vagy akár mindkét fél szemét szex előtt? Mint például A szürke 50 árnyalatában. Ez nem véletlen, hanem fokozott intimitáshoz és bizalomhoz vezethet a partnerek között. Ismerd meg azt a 6 okot, miért érdemes bekötni a szemeteket az együttlét előtt és már ma ki akarod majd próbálni!

A vak-szex az egyik legszexibb dolog, amit bevihettek a hálószobába. Akár fűszerezni szeretnétek szexuális rutinotokat, akár mélyebb bizalmat és intimitást óhajtotok kialakítani, a bekötött szemekkel történő szex lehet rá a megoldás. Olvass tovább, hogy megtudd, miért éri meg kipróbálnotok:

1. A vak-szex fűszerezi a dolgokat

A bekötött szemmel való szexuális kapcsolat furcsa - de nem annyiar intim, hogy ne mondhatnád el akár a barátaidnak. Ez még korántsem egyenlő a BDSM-mel. Ez a lehető legjobb módszer arra, ha szeretnéd megfűszerezni a szexuális életeteket anélkül, hogy rögtön beleugranátok valami drága szexuális segédeszköz vásárlásába vagy valami nagyon extrém dolgot próbálnátok ki.

 

szex szerelem párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL