Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

Kapcsolat-kompatibilitás - 10 döntő jel, hogy megtaláltad az igazit

Szerző:
Szabó Anna
Biztosan sokat gondolkodtál már a kapcsolatotokon a közelmúltban… de legalábbis ott lappang a téma a hátsó gondolataidban. „Vajon kompatibilis vagyok a párommal a kapcsolatunkban? Vagy csupán az időmet pazarolom és mindez felesleges erőfeszítés?” Lehet, hogy mélyen legbelül ezt kérdezed magadtól!

Ez a téma nyomaszt legbelül, és felkavar, bűntudattal és rettegéssel tölt el, ugyanakkor izgalommal és kíváncsisággal is. Végtére is, a lélek mindig törekszik arra, hogy fejlődjön, akár tetszik, akár nem, és bár ez olykor a kapcsolatotok végét is jelentheti, mindig van mögötte egy olyan érzés is, hogy boldog legyél és szabad. Gondolkodtál már a kapcsolatod kompatibilitásáról? Gondoltál már arra, hogy talán nem is érdemes fenntartani a jelenlegi kapcsolatodat? Ha igen, olvass tovább.

Hogyan tudhatod, hogy valóban összeilletek-e a pároddal? Figyeld az alábbi 10 jelet!

Kevés olyan tragikus dolog van, mint eltörölni valami szépet. Amikor valami igazán jó dolog van az életedben, sokszor nehéz értékelni, vagy akár észrevenni a létezését, mielőtt túl késő lenne. Az, hogy ennyire rövidlátó vagy ez ügyben, az nagyrészt a mai kor, a stressz eredménye, hiszen tele vagy téveszmékkel, vagy éppen mély sebekkel.

Most próbáld meg egy másfajta szemszögből vizsgálni a párodat és magadat. Ahelyett viszont, hogy ítélkeznél, legyél csöndes megfigyelő, aki az érem mindkét oldalát vizsgálja. Ezt szem előtt tartva, nézzük meg, mik a jellemzői a jótékony, egészséges és tudatos kapcsolatnak.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

4. Mindketten megpróbáljátok helyesen rendezni a konfliktusokat

Bár lehet, hogy nem mindig tökéletes a köztetek lévő kommunikáció, de mindig megpróbálod a lehető legjobban kezelni a krízishelyzeteket – akárcsak a párod. Lehet, hogy kiabáltok vagy kígyót-békát mondatok egymásra, de a nap végére ezek a különbségek rendeződnek, és egyetértetek abban, hogy nem értettetek egyet. Azonban az egyik mérgező tünet egy kompatibilisnek tűnő kapcsolatban az, ha múltbeli konfliktusok jönnek fel. Amikor a régi sérelmeket hozod fel a partnereddel együtt, akkor az intő jelnek minősül. Ez ugyanis annak a jele, hogy a partneredben vagy épp benned van még keserűség a múlt miatt, és ez a megbocsátás hiányából fakad. Ha azonban ezeket nem beszélitek át, mély haragot szülhet közöttetek.

szex szerelem párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL