SZEX, SZERELEM

Emlékezz erre az 5 vigasztaló dologra, amikor szakítasz a lelki társaddal

Sokan esünk abba a tévhitbe, hogy azt hisszük, csak mert megtaláltuk a lelki társunkat, akkor már szert is tettünk egy sírig tartó kapcsolatra. De ez nem így van. Nem feltétlenül ez a célja a lelki társi kapcsolatnak. És ha még be is következik a szakítás, nem jelenti azt, hogy többé ne lehetnél szerelmes vagy ne lelnél újabb lelki társra! Itt van 5 dolog, ami jusson eszedbe, mikor szakítasz a lelki társaddal!

{KEPGALERIA}

2. Túl sok energiát vitt el a kapcsolatod

Vannak kapcsolatok, ahol gyakori a versengés, és mind a két fél bizonyítani akar a másiknak. Vagy egyik fél erősebb a másiknál és a gyengébbieket kell támogatnia. Alapvetően egyik sem baj, de ha már a bizonyítás és a rendszeres támogatás után is fennáll a helyzet és ez elkezdi nyomasztani az egyik félt, akkor az azt jelenti, hogy a másik fél elszívja az energiákat.

Ez persze sokszor félreértéseket és vitákat szül, majd szakítást, miután az embernek csak a párkapcsolata maradt és nincs semmilyen más élettere.

Ilyenkor egyszerűen kompatibilitási probléma lépett fel, megint csak az előbb említett szintkülönbség. Az ilyen kapcsolat csak rövid távon működik, hosszabb távon az egyiknek vagy akár mindkettőnek ideje tovább lépnie.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL