Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

Csakra-párok: 7 féle párkapcsolat létezik - A tiéd melyik csakra párkapcsolatba tartozik?

Szerző:
Szabó Anna
A védák tanítása szerint 7 párkapcsolat-típus létezik, amit megtapasztalhatsz az életben. Ez a 7 fajta párkapcsolat megfelel az egyes csakra központoknak, amikből szintén 7 van, a gyökér, a szakrális, a napfonat, a szív, a torok, a homlok és a korona csakra. Vajon melyikhez tartozik a te párkapcsolatod?

 

A csakrák az energia központjai, és mindegyik csakra irányítja a benned zajló testi, lelki folyamatokat. Ha meg tudod tisztítani ezeket a csakrákat, akkor egyensúlyba kerül az energiaáramlás és megtisztulsz, ahogyan megtisztul az életed is. A védák szerint a csakrák meghatározzák, hogy milyen párkapcsolatot alakítasz ki, és amelyik csakra dominál benned, az lesz hatással a kapcsolatodra. Például a gyökér csakra esetében a családi boldogság, a házasság stabilitása az elsődleges.

Az alsó csakrák (gyökér, szakrális és napfonat csakra) által irányított kapcsolat időnként boldogtalanságot eredményez, a magasabb központok (szív, torok, homlok és korona csakra) pedig képesek nagyobb mértékű boldogságot eredményezni a kapcsolatban. Ha képes vagy megnyitni, aktiválni a magasabb központokat, akkor az összes csakra egyensúlyba kerül.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Torok csakra párkapcsolat

Ennek a csakrának az uralkodó bolygója a Merkúr, és az ilyen párkapcsolat tagjai azon dolgoznak, hogy tökéletesítsék érzékeiket. Szívesen meditálnak azért, hogy megértsék a világegyetem üzeneteit, és azt szeretnék, ha a körülöttük lévők boldogok lennének. A torok csakra központú párok nagyfokú önkontrollt és őszinteséget tanúsítanak. Nem hagyják, hogy a földi érzések irányítsák őket, magasabb rendű érzelmeik vannak. Nem igazán egoista és nem is érzelmi alapon döntenek, hanem inkább megértik a dolgokat és utána járnak az igazságnak. Kontrollálják az egót, és nem vesztegetik felesleges vitákra az idejüket, és nem hízelegnek másoknak. Szerény, alázatos emberek, akik sokszor válnak sikeres szellemi guruvá, vezetővé, hiszen megtisztították a tudatukat olyan mértékben, hogy már képesek átadni ezt a tudást. Ezen a szinten tapasztalható meg a valódi lelki tudás.

A torok csakra pár ritka, hiszen ritkán találkoznak össze az ilyen emberek. Általában nagyon tehetséges emberek, akik hajlamosak érezni a világot, és nem pedig érzékszervekkel érzékelni. Intuitívak, és mély harmóniában élnek. Jól kifinomult zenei, művészeti ízlésük van. Képesek érzékelni a mindennapi dolgok szépségét és finomságát. Sokszor misztikus a házasságuk, és nagyon mélyen értik illetve érzik a párjuk rezdüléseit. Sokszor kommunikálnak a gondolataik és érzéseik útján, szavak helyett. A házasságuk több életen át tart. Valószínűleg már a korábbi életükben is együtt voltak. Gyakran olyan erős a közöttük lévő karmikus kapcsolat, hogy mindig megtalálják egymást, bármelyik életben is legyenek. Felismerik egymást öröktől fogva és általában nagyon tehetséges gyerekeik születnek, akik szintén önmegvalósításra és önfejlesztésre törekednek.

 

szex szerelem csakra
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL