SZEX, SZERELEM

Csakra-párok: 7 féle párkapcsolat létezik - A tiéd melyik csakra párkapcsolatba tartozik?

A védák tanítása szerint 7 párkapcsolat-típus létezik, amit megtapasztalhatsz az életben. Ez a 7 fajta párkapcsolat megfelel az egyes csakra központoknak, amikből szintén 7 van, a gyökér, a szakrális, a napfonat, a szív, a torok, a homlok és a korona csakra. Vajon melyikhez tartozik a te párkapcsolatod?

 

A csakrák az energia központjai, és mindegyik csakra irányítja a benned zajló testi, lelki folyamatokat. Ha meg tudod tisztítani ezeket a csakrákat, akkor egyensúlyba kerül az energiaáramlás és megtisztulsz, ahogyan megtisztul az életed is. A védák szerint a csakrák meghatározzák, hogy milyen párkapcsolatot alakítasz ki, és amelyik csakra dominál benned, az lesz hatással a kapcsolatodra. Például a gyökér csakra esetében a családi boldogság, a házasság stabilitása az elsődleges.

Az alsó csakrák (gyökér, szakrális és napfonat csakra) által irányított kapcsolat időnként boldogtalanságot eredményez, a magasabb központok (szív, torok, homlok és korona csakra) pedig képesek nagyobb mértékű boldogságot eredményezni a kapcsolatban. Ha képes vagy megnyitni, aktiválni a magasabb központokat, akkor az összes csakra egyensúlyba kerül.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szív csakra párkapcsolat

A szív központú párkapcsolat az első magasabb rendű kapcsolat és magasabb rendű energiaközpont a csakrák között. Éppen ezért kifejezetten kedvező kapcsolatot eredményezhet, itt nagyobb a lehetőség a boldogságra, mint a boldogtalanságra. Általában tartós kapcsolat, vagy házasság az eredmény. A felek képesek ebben a kapcsolatban megtisztítani a tudatukat, és dolgozni akarnak magukon. Az ilyen típusú párt nagyon érdekli a személyiségfejlődés.

Sokszor jótékonykodnak, és önkéntes munkát végeznek. Tiszteletben tartják az idősebbeket és meghallgatják a tanácsaikat. Képesek megérteni egymást és törekednek arra, hogy a partnerük is boldog legyen. Általában az ilyen párkapcsolat nagyon boldog, a feleknek pedig sok barátjuk van.

A cél a szívközpontú pár esetében

Követni az erkölcsi elveket és fenntartani a család értékeit. Békében élni és boldognak lenni.

Hol találkozhat a szívközpontú csakra pár?

Hasonló emberek társaságában, mint például jóga órák, meditációs központok, olyan közösségek, akiknek tagjai a lelki fejlődésre, boldogságra törekszenek.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL