Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

Csakra-párok: 7 féle párkapcsolat létezik - A tiéd melyik csakra párkapcsolatba tartozik?

Szerző:
Szabó Anna
A védák tanítása szerint 7 párkapcsolat-típus létezik, amit megtapasztalhatsz az életben. Ez a 7 fajta párkapcsolat megfelel az egyes csakra központoknak, amikből szintén 7 van, a gyökér, a szakrális, a napfonat, a szív, a torok, a homlok és a korona csakra. Vajon melyikhez tartozik a te párkapcsolatod?

 

A csakrák az energia központjai, és mindegyik csakra irányítja a benned zajló testi, lelki folyamatokat. Ha meg tudod tisztítani ezeket a csakrákat, akkor egyensúlyba kerül az energiaáramlás és megtisztulsz, ahogyan megtisztul az életed is. A védák szerint a csakrák meghatározzák, hogy milyen párkapcsolatot alakítasz ki, és amelyik csakra dominál benned, az lesz hatással a kapcsolatodra. Például a gyökér csakra esetében a családi boldogság, a házasság stabilitása az elsődleges.

Az alsó csakrák (gyökér, szakrális és napfonat csakra) által irányított kapcsolat időnként boldogtalanságot eredményez, a magasabb központok (szív, torok, homlok és korona csakra) pedig képesek nagyobb mértékű boldogságot eredményezni a kapcsolatban. Ha képes vagy megnyitni, aktiválni a magasabb központokat, akkor az összes csakra egyensúlyba kerül.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Napfonat csakra párkapcsolat

A napfonat a hatalom központja a csakrák között. Ehhez a csakrához kapcsolódnak a törekvések és a célok. Két részre oszlik ez esetben az élet öröme: nehéz és finom dolgokra. A nehéz dolgok a világi dolgok, mint amilyenek például ház, autó, és különböző tárgyak. És ez az, amire a szakrális csakra pár is törekszik. Egy lépéssel azonban magasabb rendű ez a csakra, hiszen itt az anyagi élvezetek mellett megjelenik a hírnév a presztízs és a hatalom is. Ez szintén nagyon fontos a napfonat csakra párnak. Hatalmat és presztízst akarnak, sok híres emberrel kialakítani kapcsolatot.

Ezt a központot a Nap befolyásolja, emiatt van egy férfias jellege. Ha szeretnéd megtalálni a harmóniát ezen a szinten, akkor keményen kell dolgoznod, ám olykor meg kell próbálnod önzetlennek lenni és engedelmeskedni. Noha nem tudjátok megváltoztatni egymást teljesen, keményen dolgoztok együtt azért, hogy elérjétek a céljaitokat. Ha ezt teszitek, akkor sikerül elérni a presztízst, és ezután egy személyes életre is lehetőség nyílik. A férj egyre büszkébb lesz arra, hogy elérte, amire vágyott az életben, a feleség pedig pontosan tudja, hogy nélküle mindez nem lett volna lehetséges.

A cél a napfonat csakra pár esetében

Hatalom, presztízs, hírnév. Tisztelje a társadalom a pár tagjait.

Hol találkozhat a napfonat csakra pár?

Különleges meghívások keretében, társaságok, találkozók, sportegyesületek, politikai események.

szex szerelem csakra
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL