Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

Csakra-párok: 7 féle párkapcsolat létezik - A tiéd melyik csakra párkapcsolatba tartozik?

Szerző:
Szabó Anna
A védák tanítása szerint 7 párkapcsolat-típus létezik, amit megtapasztalhatsz az életben. Ez a 7 fajta párkapcsolat megfelel az egyes csakra központoknak, amikből szintén 7 van, a gyökér, a szakrális, a napfonat, a szív, a torok, a homlok és a korona csakra. Vajon melyikhez tartozik a te párkapcsolatod?

 

A csakrák az energia központjai, és mindegyik csakra irányítja a benned zajló testi, lelki folyamatokat. Ha meg tudod tisztítani ezeket a csakrákat, akkor egyensúlyba kerül az energiaáramlás és megtisztulsz, ahogyan megtisztul az életed is. A védák szerint a csakrák meghatározzák, hogy milyen párkapcsolatot alakítasz ki, és amelyik csakra dominál benned, az lesz hatással a kapcsolatodra. Például a gyökér csakra esetében a családi boldogság, a házasság stabilitása az elsődleges.

Az alsó csakrák (gyökér, szakrális és napfonat csakra) által irányított kapcsolat időnként boldogtalanságot eredményez, a magasabb központok (szív, torok, homlok és korona csakra) pedig képesek nagyobb mértékű boldogságot eredményezni a kapcsolatban. Ha képes vagy megnyitni, aktiválni a magasabb központokat, akkor az összes csakra egyensúlyba kerül.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Napfonat csakra párkapcsolat

A napfonat a hatalom központja a csakrák között. Ehhez a csakrához kapcsolódnak a törekvések és a célok. Két részre oszlik ez esetben az élet öröme: nehéz és finom dolgokra. A nehéz dolgok a világi dolgok, mint amilyenek például ház, autó, és különböző tárgyak. És ez az, amire a szakrális csakra pár is törekszik. Egy lépéssel azonban magasabb rendű ez a csakra, hiszen itt az anyagi élvezetek mellett megjelenik a hírnév a presztízs és a hatalom is. Ez szintén nagyon fontos a napfonat csakra párnak. Hatalmat és presztízst akarnak, sok híres emberrel kialakítani kapcsolatot.

Ezt a központot a Nap befolyásolja, emiatt van egy férfias jellege. Ha szeretnéd megtalálni a harmóniát ezen a szinten, akkor keményen kell dolgoznod, ám olykor meg kell próbálnod önzetlennek lenni és engedelmeskedni. Noha nem tudjátok megváltoztatni egymást teljesen, keményen dolgoztok együtt azért, hogy elérjétek a céljaitokat. Ha ezt teszitek, akkor sikerül elérni a presztízst, és ezután egy személyes életre is lehetőség nyílik. A férj egyre büszkébb lesz arra, hogy elérte, amire vágyott az életben, a feleség pedig pontosan tudja, hogy nélküle mindez nem lett volna lehetséges.

A cél a napfonat csakra pár esetében

Hatalom, presztízs, hírnév. Tisztelje a társadalom a pár tagjait.

Hol találkozhat a napfonat csakra pár?

Különleges meghívások keretében, társaságok, találkozók, sportegyesületek, politikai események.

szex szerelem csakra
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL