SZEX, SZERELEM

Csakra-párok: 7 féle párkapcsolat létezik - A tiéd melyik csakra párkapcsolatba tartozik?

A védák tanítása szerint 7 párkapcsolat-típus létezik, amit megtapasztalhatsz az életben. Ez a 7 fajta párkapcsolat megfelel az egyes csakra központoknak, amikből szintén 7 van, a gyökér, a szakrális, a napfonat, a szív, a torok, a homlok és a korona csakra. Vajon melyikhez tartozik a te párkapcsolatod?

 

A csakrák az energia központjai, és mindegyik csakra irányítja a benned zajló testi, lelki folyamatokat. Ha meg tudod tisztítani ezeket a csakrákat, akkor egyensúlyba kerül az energiaáramlás és megtisztulsz, ahogyan megtisztul az életed is. A védák szerint a csakrák meghatározzák, hogy milyen párkapcsolatot alakítasz ki, és amelyik csakra dominál benned, az lesz hatással a kapcsolatodra. Például a gyökér csakra esetében a családi boldogság, a házasság stabilitása az elsődleges.

Az alsó csakrák (gyökér, szakrális és napfonat csakra) által irányított kapcsolat időnként boldogtalanságot eredményez, a magasabb központok (szív, torok, homlok és korona csakra) pedig képesek nagyobb mértékű boldogságot eredményezni a kapcsolatban. Ha képes vagy megnyitni, aktiválni a magasabb központokat, akkor az összes csakra egyensúlyba kerül.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szakrális csakra párkapcsolat

A szakrális csakra spirituális energia központ az, amihez a boldogság, a bizalom kapcsolódik. Ám a kapzsiság, a félelem érzése is kapcsolódhat hozzá. Ez egy olyan jellegű párkapcsolat, mikor közös vágy van arra, hogy a szerelmesek kényelemben és jólétben éljenek. Ezt a csakrát és kapcsolatot a Vénusz bolygó befolyásolja. Elég dinamikus az ilyen kapcsolat - kölcsönös a gazdagság iránti vágy és fontos a kényelem. Leginkább emiatt stabil ez a dolog, ugyanakkor még mindig sok lehetőség rejlik a boldogtalanságra. Persze, nem baj, hogy a kényelmes élet után vágysz, de önmagában ez nem elég.

A cél a szakrális csakra pár esetében

Kényelmes élet, remek ház, szép bútorok, mutatós autók.

Hol találkozhat a szakrális csakra pár?

Drága éttermekben, gyönyörű üdülőkben, elit vacsorák és munka események keretében.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL