Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

Csakra-párok: 7 féle párkapcsolat létezik - A tiéd melyik csakra párkapcsolatba tartozik?

Szerző:
Szabó Anna
A védák tanítása szerint 7 párkapcsolat-típus létezik, amit megtapasztalhatsz az életben. Ez a 7 fajta párkapcsolat megfelel az egyes csakra központoknak, amikből szintén 7 van, a gyökér, a szakrális, a napfonat, a szív, a torok, a homlok és a korona csakra. Vajon melyikhez tartozik a te párkapcsolatod?

 

A csakrák az energia központjai, és mindegyik csakra irányítja a benned zajló testi, lelki folyamatokat. Ha meg tudod tisztítani ezeket a csakrákat, akkor egyensúlyba kerül az energiaáramlás és megtisztulsz, ahogyan megtisztul az életed is. A védák szerint a csakrák meghatározzák, hogy milyen párkapcsolatot alakítasz ki, és amelyik csakra dominál benned, az lesz hatással a kapcsolatodra. Például a gyökér csakra esetében a családi boldogság, a házasság stabilitása az elsődleges.

Az alsó csakrák (gyökér, szakrális és napfonat csakra) által irányított kapcsolat időnként boldogtalanságot eredményez, a magasabb központok (szív, torok, homlok és korona csakra) pedig képesek nagyobb mértékű boldogságot eredményezni a kapcsolatban. Ha képes vagy megnyitni, aktiválni a magasabb központokat, akkor az összes csakra egyensúlyba kerül.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szakrális csakra párkapcsolat

A szakrális csakra spirituális energia központ az, amihez a boldogság, a bizalom kapcsolódik. Ám a kapzsiság, a félelem érzése is kapcsolódhat hozzá. Ez egy olyan jellegű párkapcsolat, mikor közös vágy van arra, hogy a szerelmesek kényelemben és jólétben éljenek. Ezt a csakrát és kapcsolatot a Vénusz bolygó befolyásolja. Elég dinamikus az ilyen kapcsolat - kölcsönös a gazdagság iránti vágy és fontos a kényelem. Leginkább emiatt stabil ez a dolog, ugyanakkor még mindig sok lehetőség rejlik a boldogtalanságra. Persze, nem baj, hogy a kényelmes élet után vágysz, de önmagában ez nem elég.

A cél a szakrális csakra pár esetében

Kényelmes élet, remek ház, szép bútorok, mutatós autók.

Hol találkozhat a szakrális csakra pár?

Drága éttermekben, gyönyörű üdülőkben, elit vacsorák és munka események keretében.

szex szerelem csakra
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL