Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

7 tantrikus lecke, amely forróbbá teszi a szexuális életedet

A tantrikus szex a becslések szerint 3000-5000 éve létezik. A hosszabb, erősebb, intenzívebb orgazmust ígéri. De akik gyakorolják a tantrát - a spirituális filozófiát arról, hogyan kapcsolódik össze az univerzum összes energiája -, tudják, hogy ez nem csak az ultracsavarodott nemi pozíciókról szól, hanem arról, hogyan kerüljön egymáshoz közelebb két ember. Fantasztikus élményt adhat azoknak, akik készek elmélyülni benne!

A tantrikus szex számottevően javíthatja a nemi életedet és csupán néhány dolgot kell hozzá tenned:

1. Készülj fel!

A nyugati kultúrában hajlamosak vagyunk spontánok lenni. De a tantrában a felkészülés és a tervezés része a szenvedélyt fokozó előjátéknak. Kulcsfontosságú egy szakrális tér megteremtése. A hangulat fokozása a megvilágítással, a hőmérséklettel és az illatokkal, de az is fontos, mit viselünk, milyen kellékeket fogunk használni. Ezek mind a tantrikus szex rituáléinak részét képezik. Ez azt is jelenti, hogy egy meghatározott időpontot kell találni a szex számára. Elmédnek és testednek fel kell készülnie egy érzéki találkozásra is. Akár fürödhetsz is előtte. Tisztítsd meg elmédet a napi eseményektől és a stressztől. Meditálj, táncolj, engedd el magad! A szex a tantrában jól átgondolt tapasztalat; elmédnek megfelelő állapotban kell lennie ahhoz, hogy örömet adjon és fogadjon.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL