Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

7 tipp, ha szeretnéd mocskos beszéddel megfűszerezni a nemi életedet – durván beindulhat tőle a partnered

A dirty talk vagyis mocskos beszéd egyre népszerűbb a párok életében. Nem a megalázás vagy a szidalmazása a célja, hanem az, hogy piszkos, nyers, fantáziadús szavakkal beindítsátok egymás szex előtt, közben vagy akár nap folyamán szinten tartsátok a tüzet. Erre pedig igazán mindenki képes, egyáltalán nem bonyolult, viszont nagyon is megéri, mert meglepő, hogy mennyire be tudna tőle indulni az emberek.

A mocskos beszéd nem egzakt tudomány, bárki elsajátíthatja. A siker azon múlik, hogy mennyire érzed kényelmesen magadat a benne.

A következő tippek segíteni fognak a mocskos beszéd gyakorlásában:
 

5. Kezdd lassan

„Ezeket a dolgokat gyakorolni kell! – mondja Jessica Drake, a szexuális egészség szószólója, rendező és felnőttfilmes előadó. „Nagyszerűek a nyögések, amelyeket olyan dolgok követnek, mint az „Igen… és „itt” vagy „lejjebb!” Drake szerint itt az a legmegfelelőbb, ha olyan kifejezéseket és terminológiát használunk, amelyek a szokásos szókincsünk részét képezik. Próbálj meg igazán lassan és érzékien beszélni, suttogj szemtelen szavakat partnered fülébe, és hangsúlyozd ki az olyan szavakat, mint a „kemény”, „nedves” és „ajkak”. Ez igazán feldobja partneredet!”- mondja – Tehát ne kezdj el vele rögtön szex elején üvölteni, hogy gyorsabban te mocskos állat.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL