SZEX, SZERELEM

7 ösztönös, tudat alatti viselkedés, melyek elűzik a szerelmet

Hogyan szabotálod a kapcsolatodat - anélkül, hogy tudnál róla -, és akadályozod meg, hogy megtaláld az igaz szerelmet? A válasz a cikkben rejlik!

Ha minden kapcsolatod ugyan olyan módon ért véget, és minden kapcsolatodban aggódsz, hogy újra elhagynak, akkor ez azt jelenti, hogy szándékosan szabotálod a kapcsolataidat. Ha kapcsolatban vagy, de továbbra is keresed a szerelmet, vagy szerelmes vagy, de félsz a partnered reakciójától, akkor valójában félsz elhagyni a partneredet. Ezek a dolgok megakadályozzák, hogy egészséges kapcsolatban élj a partnereddel. De az is lehet, hogy tudat alatt próbálod elkerülni a szerelmet annak érdekében, hogy megvédd önmagad és az érzéseidet, és ez megakadályoz abban, hogy egészséges párkapcsolatban élj. Íme, dolog, ami tudat alatt szabotálja a kapcsolatodat:

Jellemző rád bármelyik típus az előbb elhangzottak közül?

Kérdezd meg magadtól: Valóan jogos a félelmem, vagy csak beképzelem? Tényleg szabotálod a szerelmet csak azért, mert félsz az elhagyástól? Olyan dolgokat képzelsz, amik nem is léteznek, és olyanokért vádolod a partnered, amit el sem követett? Miért lépsz bele újra ugyan ilyen romboló kapcsolatba? Amikor a másik ember úgy érzi, hogy olyan dolgokkal vádoljuk, amiket nem követett el, akkor elkergetjük őt magunktól. Győzd le a félelmedet, és ne szabotáld a kapcsolatodat!

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL