SZEX, SZERELEM

7 ösztönös, tudat alatti viselkedés, melyek elűzik a szerelmet

Hogyan szabotálod a kapcsolatodat - anélkül, hogy tudnál róla -, és akadályozod meg, hogy megtaláld az igaz szerelmet? A válasz a cikkben rejlik!

Ha minden kapcsolatod ugyan olyan módon ért véget, és minden kapcsolatodban aggódsz, hogy újra elhagynak, akkor ez azt jelenti, hogy szándékosan szabotálod a kapcsolataidat. Ha kapcsolatban vagy, de továbbra is keresed a szerelmet, vagy szerelmes vagy, de félsz a partnered reakciójától, akkor valójában félsz elhagyni a partneredet. Ezek a dolgok megakadályozzák, hogy egészséges kapcsolatban élj a partnereddel. De az is lehet, hogy tudat alatt próbálod elkerülni a szerelmet annak érdekében, hogy megvédd önmagad és az érzéseidet, és ez megakadályoz abban, hogy egészséges párkapcsolatban élj. Íme, dolog, ami tudat alatt szabotálja a kapcsolatodat:

Azt gondolod, hogy a partnered nem viszonozza az érzéseidet

Ha félsz attól, hogy elhagynak, akkor gyakran megvádolod a partneredet azzal, hogy el fog hagyni téged és nem viszonozza az érzéseidet, ahelyett, hogy önmagadba néznél. Ha nem érzed már jól magad a kapcsolatban, vagy magányosnak, elhagyottnak érzed magad, akkor azt gondolod, hogy ez mind a párod hibája, és miatta van. Fejezd be, hogy a partneredet hibáztatod azért, hogy mit és hogyan érez. Úgy érzed ő az, aki elutasít téged, de olvasva a sorok között rájössz, hogy ez nem teljesen igaz.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL