Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

5 legnagyobb hiba, amit a nők elkövetnek az igaz szerelem keresése közben

Szerző:
Szabó Anna
A modern randizás világában vajon tényleg azt kapod-e, amire számítasz? A tény, hogy az emberek hazudnak magukról az interneten nem éppen sokkoló, de bizonyosan megnehezíti az igaz szerelem megtalálását.

Most, hogy a tökéletes partner megtalálására alkalmazások és weboldalaik százai állnak rendelkezésre, a randizás sokkal nehezebb, mint korábban. Hogyan találhatod meg életed szerelmét anélkül, hogy elveszítenéd a fejed? Most bemutatjuk az 5 leggyakoribb hibát, amit szinte minden nő elkövet az Igazi keresése közben. 

1. Túlságosan célorientált vagy

Az élettel kapcsolatban nagyon jó, ha vannak céljaid, hiszen azok általában mind nemes törekvések, de az online társkeresésnél nem ennyire előnyös, ha célorientált vagy. Lehet, hogy szeretnél megházasodni, venni egy kutyát és egy házat, vagy családot alapítani, de nem szabad, hogy ez legyen a célod. A kapcsolatra gondolj úgy, hogy van egy kezdeti és középső rész, aztán következik, hogy boldogan éltek, amíg meg nem haltok. Ennek minden lépését ki kell élvezned. Nagyon fontos, hogy olyan embert találj, aki osztozik a céljaidban, de ne akarj rögtön a harmadik részre ugrani, mert így kihagyod a középső állapotot.
 

szex szerelem párkapcsolat randi
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL