SZEX, SZERELEM

5 dolog, amivel valóban fel tudod izgatni a párodat az előjáték során

Szerző:
Szabó Anna
Van egy gyakori tévhit, mely szerint az előjáték csak a nőknek számít igazán. Ha csak emiatt iktatjátok be, akkor valamit nagyon rosszul csináltok, ugyanis a férfit is a mennyekbe lehet repíteni a megfelelő előjátékkal. Megmutatjuk, hogyan csináld!

Először is, neked és a párodnak meg kell ragadni minden alkalmat, amikor csak lehetőségetek van közel kerülni egymáshoz. Az előjáték egy fantasztikus dolog, ami felkészít titeket az elkövetkezendőkre, megtölt titeket romantikával és energiával. Továbbá, az előjáték csodákra képes a szexuális életeddel kapcsolatban, ha tudod, hogyan hozd ki belőle a legtöbbet. Emlékezz, a legerősebb és legboldogabb párkapcsolatokban a felek mindig megragadják az alkalmat az együttlétre. Ha te nem ilyen párkapcsolatan élsz, akkor érdemes tovább gondolni a dolgot.

Az előjáték nem csak „bemelegítésként” szolgálhat, ráadásul minél izgalmasabb, annál jobb lesz a szex. De mit is kell tenni ennek érdekében? Először is fontos megnézni, hogyan is néz ki valójában egy előjáték, hogy könnyebben megértsd, miről is van szó. Az egyik legfontosabb dolog, hogy tudd, az előjáték bárhol, bármikor belefér, de nem feltétlenül van rá mindig égető szükség. Fontos, hogy légy bátor és kreatív, hogy mindig tudj csavarni a dolgokon egy kicsit. Sok módja van annak, hogy boldoggá tedd a kedvesedet. Ám mindig emlékezz arra, hogy a szex éppen annyira mentális, mint amennyire fizikai és érzelmi együttlét. 

Nőként képesnek kell lenned arra, hogy játssz a partnered érzékeivel és oly módon izgasd fel őt, amire álmában sem gondolt volna. Ha ismered a megfelelő lépéseket, akkor feledhetetlen élményt adhatsz párodnak. Ez persze csak útmutatás, nem kell mindent így csinálni, de végső soron mentőöv is lehet számodra.
 

szex szerelem párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL