Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

11 szexi módja annak, hogy jégkockát használjatok az ágyban – baromira felturbózza az együttléteket

Szeretnéd felmelegíteni a kapcsolatot meg az együttléteket a hálószobában? Először is, hűtsd le magatokat! A hőmérsékleti játéknak nevezett technika alkalmazásával a meleg-hideg érzések segítségével a bőr alatti neuroreceptorok stimulálásával fokozhatod a szexuális izgalmat. Ehhez pedig nem lesz másra szükséged, mint néhány jégkockára!

 „A jég szexuális használata az erotikus hőmérsékleti játék egyik formája” - mondja Lanae St. John, szexológus. Hozzáteszi, hogy a hőmérsékleti játék a hideg és meleg játék előre megbeszélt és egyetértés szerinti használata új élményeket kínálhat és fokozott szexuális örömöt. Ez egy módja annak, hogy másképp stimuláld az agyat és a testet, amely így éberségre ösztönzi az idegeket, ezáltal növeli a szexuális izgalmat.

11 féleképpen is használhatod a jégkockát az ágyban:
 

4.

Vedd ki a szádból a jégkockát, és helyezd ajkadat a péniszére, közben finoman simogasd az tövét a jégkockával. Utána ismét vedd a szádba a jégkockát és kezd elölről. A meleg száj és a hideg hőmérséklet kombinációjától leesik az álla.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL