SZEX, SZERELEM

11 lenyűgöző ölelésfajta, amely felfedi a kapcsolataid titkait

Olyan világban élünk, ahol a jelek fontosak és a dekódolásuk gyakorta érdekes és tanulságos. Még az olyan egyszerű dolgok is, mint hogy elsétál előtted valaki, sokat elárulhatnak az illető személyiségéről. Talán az egyik legérdekesebb jel az, hogyan ölelsz meg másokat. Vajon mit árul el az ölelés a kapcsolataidról?

 

Az alábbiakban megmutatjuk azokat az észrevétlen jeleket, ahogyan a szakértők látják az öleléseket. Vajon hányban ismered fel magad vagy a körülötted élőket?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

A „rongybaba”

Az ilyen ölelés egyirányú kapcsolatra utal. Ha szorosan átöleled így a másikat, ő pedig csak áll, mint egy rongybaba, az erős kiegyensúlyozatlanságot mutat. Mindannyian tudjuk: a barátság, a szerelem, és a szeretet kölcsönös kell, hogy legyen. Valószínűleg az ilyen személy nem igaz barátod, vagy partnered. Nem számít, hogy ki mit érez, vagy ki milyen típus, az ilyen ölelést lehetetlen nem viszonozni, ha mégsem történik meg, az nem jó jel.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL