Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

11 lenyűgöző ölelésfajta, amely felfedi a kapcsolataid titkait

Szerző:
Szabó Anna
Olyan világban élünk, ahol a jelek fontosak és a dekódolásuk gyakorta érdekes és tanulságos. Még az olyan egyszerű dolgok is, mint hogy elsétál előtted valaki, sokat elárulhatnak az illető személyiségéről. Talán az egyik legérdekesebb jel az, hogyan ölelsz meg másokat. Vajon mit árul el az ölelés a kapcsolataidról?

 

Az alábbiakban megmutatjuk azokat az észrevétlen jeleket, ahogyan a szakértők látják az öleléseket. Vajon hányban ismered fel magad vagy a körülötted élőket?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

A „holtpont”

Az ilyen ölelés olyasmi, mint amikor félsz elengedni a másikat, szinte összetöröd, annyira szorítod. Ilyenkor annyira megöleled, ahogyan csak lehet, még a szuszt is kiszorítva belőle. Ez az ölelés mély elköteleződést jelent a másik felé, és nem akarod elveszíteni az illetőt. Ha kibontakozol ebből az ölelésből, azt érezteted a másikkal, hogy el fogod hagyni, így, ha így ölel meg valaki, maradj benne ebben az ölelésben, ameddig csak lehet.

szex szerelem ölelés párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL