Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

11 lenyűgöző ölelésfajta, amely felfedi a kapcsolataid titkait

Szerző:
Szabó Anna
Olyan világban élünk, ahol a jelek fontosak és a dekódolásuk gyakorta érdekes és tanulságos. Még az olyan egyszerű dolgok is, mint hogy elsétál előtted valaki, sokat elárulhatnak az illető személyiségéről. Talán az egyik legérdekesebb jel az, hogyan ölelsz meg másokat. Vajon mit árul el az ölelés a kapcsolataidról?

 

Az alábbiakban megmutatjuk azokat az észrevétlen jeleket, ahogyan a szakértők látják az öleléseket. Vajon hányban ismered fel magad vagy a körülötted élőket?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Átkarolás

Az átkarolás olyan ölelés, amikor valakivel jóban-rosszban együtt vagy. Ez az, amikor a másik a karjával átkarol, ilyenkor a csípőtök is közelebb kerül egymáshoz. Ez egy jóbaráti ölelés, amely azt fejezi ki, hogy „mindig van remény a bajban és bármit is veszítettél el, én itt vagyok neked”. Amikor így öleled meg a barátodat, akkor egy pillanatra fizikailag is összekapcsolódtok, mely érzelmileg is közelebb hoz titeket egymáshoz.

szex szerelem ölelés párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL