SZEX, SZERELEM

11 lenyűgöző ölelésfajta, amely felfedi a kapcsolataid titkait

Olyan világban élünk, ahol a jelek fontosak és a dekódolásuk gyakorta érdekes és tanulságos. Még az olyan egyszerű dolgok is, mint hogy elsétál előtted valaki, sokat elárulhatnak az illető személyiségéről. Talán az egyik legérdekesebb jel az, hogyan ölelsz meg másokat. Vajon mit árul el az ölelés a kapcsolataidról?

 

Az alábbiakban megmutatjuk azokat az észrevétlen jeleket, ahogyan a szakértők látják az öleléseket. Vajon hányban ismered fel magad vagy a körülötted élőket?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

„Lassú tánc”

Az ilyen ölelés szerelemről és romantikáról szól. Ha a partnered a karjait körbefonja a derekadon, míg te a nyaka köré helyezed a kezedet, olyanok lesztek, mint a tini szerelmesek. Ez az ölelés a szerelem elején jellemző, vagy a fiatal szerelmeseknél. Olyasmi ez, mint egy teszt, vajon rád gondol-e a másik ilyenkor. Ha még egy év múlva is így ölelitek egymást, az azt jelenti, a romantika még mindig jelen van az életetekben.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL