SZEX, SZERELEM

11 lenyűgöző ölelésfajta, amely felfedi a kapcsolataid titkait

Olyan világban élünk, ahol a jelek fontosak és a dekódolásuk gyakorta érdekes és tanulságos. Még az olyan egyszerű dolgok is, mint hogy elsétál előtted valaki, sokat elárulhatnak az illető személyiségéről. Talán az egyik legérdekesebb jel az, hogyan ölelsz meg másokat. Vajon mit árul el az ölelés a kapcsolataidról?

 

Az alábbiakban megmutatjuk azokat az észrevétlen jeleket, ahogyan a szakértők látják az öleléseket. Vajon hányban ismered fel magad vagy a körülötted élőket?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

A hátba veregetés

A veregető ölelés a bajtársiasságról és a barátságról szól. Minden ember megveregeti a másik vállát, ha ilyesmit akar kifejezni. Ez nem igazán intim, nem a romantikát és a közelséget közvetíti. Ez az az ölelés, amely kissé tartózkodó, így a férfiak a haverjaikat ölelik meg, így amely nem túl romantikus. Ha egy férfi így ölel meg, az azt jelenti, a kapcsolat nem igazán mélyül el közöttetek.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL