SZÉPSÉG

Tökéletes szemsminkek - Lépésről lépésre! képekkel!

Léteznek azok a szemfestési stílusok, amelyek elkészítése képeken és videókon olyan egyszerűnek tűnnek. Te is többször próbálkoztál már azzal, hogy neki veselkedsz és elkészíted a kiválasztott szemsminket, de a végeredmény sosem úgy sikerült, mint ahogy kellett volna? Ha követed az alábbi tanácsokat neked is lehet tökéletes szemsminked, bármely stílusról legyen szó!

 

{KEPGALERIA}

 

A tökéletes tusvonal

A tökéletes tusvonal első fontos lépése, hogy meghatározd, mely technika a legideálisabb számodra. A folyékony tusvonal, a filces vagy a krémes verzió. Ha nagyon kezdő vagy még, de ennek ellenére is tökéletes végeredményt szeretnél elérni, akkor számodra a filces vagy a krémes tus az ajánlott. A krémes tushoz válassz ferde sörényű ecsetet, ezzel is megkönnyítve a tusvonal húzását. Azonban, ha már haladó szinten vagy, akkor bátran ajánlott a folyékony tus, amelyet a saját ecsetével vagy egy általad választott ferde ecsettel is felvihetsz a szemhéjadra.

Fontos meghatároznod, hogy a húzott tusvonal melyik stílusát választod - például pin-up. Ha kiválasztottad, akkor nincs más teendőd, mint megrajzolnod a vonalat. Nagyon fontos, hogy a kezed ne remegjen, mert akkor könnyen félresiklik a tusvonalad. Támaszd ki a könyöködet, hogy a kezed biztos alapon nyugodjon, ezzel segítve a határozott vonal meghúzását. További teendő, hogy a szemhéjadat ne feszítsd ki, mert más eredményt érsz el vele, mint azt eleinte látod a tükörben. Húzhatod egy határozott mozdulattal is, illetve ha aprólékosabb vagy, akkor a belső szemzugtól kifele haladva részleteiben húzd és vastagítsd meg a tusvonalat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL