SZÉPSÉG

Mit üzen rólad a körömlakkod?

A manikűröd árulkodik bizonyos személyiségvonásaidról, így akár tudatalatti információkat is képesek küldeni a külvilág számára. Persze míg a pasik többsége nincs tisztában jelentésükkel, lehet, hogy egy állásinterjún szemben ülő nő már igen.


Persze a mindennapokban szimplán azért lehet számodra is fontos, milyen színű a körmöd, hogy ezzel is erősítsd magad. Íme a részletek!

 

Forró pink: a bombázó

Az a nő, aki többnyire pink körömlakkot visel, sikkes, szexi és merész. Akkor válaszd ezt a nőies színt, ha magabiztos vagy és tökéletes állapotban vannak a körmeid, mert ez az árnyalat vezeti a szemet, így tuti, hogy az első pillantás rájuk fog esni.

 

Így viseld: mindig válassz magas fényű terméket, és ha a kezedre ezt a színt viszed fel, akkor a lábadra is ugyanezt tegyed. Világos bőrűeknek nem túl szerencsés, mert tovább sápasztja a bőrt, viszont már enyhe barna színnél is jól mutat.

 

 

 

Sárga: a trendmániás

Az utolsó divatszín a körömlakkok közül, a szupertrendi nők viselik, akiknek különleges érzékük van a divathoz és ezt fel is vállalják. Bátrak, és nem nagyon érdekli őket, kinek mi a véleménye ruhájáról vagy akár viselkedéséről. Furcsa egyvelege ő a bohémnek, a rockernek és a dívának. Ha szeretnéd kipróbálni, de nem érzel hozzá elég bátorságot, akkor válaszd a finom napsárgát a neon helyett.

 

Így viseld: a sárga mindenképpen köszönjön vissza a ruházatodon vagy a kiegészítőidben, legyen az a farmerodon a varrás, egy póló vagy akár Jimi Hendrix ihlette ékszer és pilóta szemüveg. A legjobb választás, ha az előző kiegészítőket viseled, mondjuk egy egyszerű szabású fekete vagy királykék ruhával.

 

 

 

Korall: készen a nyárra

Viselője boldog, vagy nagyon szeretne az lenni. Nagyon nőies és egyszerre sportos szín a korall. A dinamikus nő megtestesítője, aki élvezi a nyár minden pillanatát, amikor megmutathatja magát, így ő biztos, hogy a meleg hónapok híve, hisz ilyenkor teljesedhet ki igazán.

 

Így viseld: szinte bármihez választható, hiszen rengeteg árnyalata létezik. Remek választás nyári ruhákhoz, hétköznapi viseletekhez francia manikűr formájában, de egy sötétebb verzió akár az alkalmi viseletet is megbolondíthatja.

 

 

 

Neonzöld: mindened a buli

Az a nő, aki olyan merész, hogy neonzöld körömlakkot hordjon, élénk, életerős és beszédes jellemvonásokat tudhat magáénak. Bármire rá lehet venni, minden buliban benne van, sőt a bulikon bárkivel megtalálja a megfelelő hangot és képes hosszasan elbeszélgetni vele. Ő valószínűleg nem érezné jól magát kötött munkahelyeken. Félre értés ne essék: szeret és tud is dolgozni, de szabadúszóként sokkal hatékonyabb. Imádja a színeket és a divatot, és többnyire az elsők között van, amikor ki kell próbálni valamit!

Így viseld: ez a szín nem túl mindennapos – ha csak nem dolgozol neonzöld mezőben. Próbáld ki a lábujjadon, hogy a hangulatod jobb legyen.

 

 

 

Törtfehér: időtlen

 

 

A klasszikus és magabiztos nők választása. Mindig tudja, mit szeretne és céljától nehéz eltántorítani. Kifejezetten rossz néven veszi, ha arra ösztönzik, próbáljon ki más árnyalatot is – mondhatni az eladónők rémálma. Viszont a munkaadók örülnek neki, hisz megbízható és pontos. Pont mit a törtfehér körömlakk, ami sosem megy ki a divatból.

 

Így viseld: vagy még inkább ne viseld! A piszkosfehér egy helyen nem mutat igazán jól, azok pedig a lábujjak. Mellőzd ezen a helyen, ide vigyél fel inkább más, karakteresebb színt. Kézfejeden viszont remekül mutat, és ha rendszeresen a billentyűzet rabszolgájává válsz, akkor kifejezetten előnyödre válhat, ugyanis nem olyan feltűnő, amikor a sok gépeléstől elkezd pattogni.

 

 

 

Világos rózsaszín: szín 9 és 5 között

 

 

Nőies és konzervatív a fénylő, halvány rózsaszín körömlakk viselője. Mindig kicsit elegáns, és mindig tudja, milyen viseletben kell megjelennie. A tökéletes szín állásinterjúra. Szeret tökéletesnek tűnni, éppen ezért esik a világos rózsaszínre a választása, mert ettől a körmök mindig ápoltnak tűnnek.

Így viseld: kifejezetten előnyös választás irodába, megbeszélésre vagy koktélpartira. Ruhából mellé jól szabott kosztüm, de mindenképpen egyszerű vonalvezetésű klasszikus darab passzol. Az ékszerből pedig a gyöngy a legideálisabb.

 

 

 

Piros: nem csak szerelmeseknek

Szinte már önmagában a szín is flörtöl, miközben eleganciát, erőt és romantikát áraszt. Aki hordja, mindenképpen tetszeni akar A Férfinak, vagy még inkább az áldozatának. Azt akarja sugallni viselője a környezetének, hogy nyitott gondolkodású és előkelő.

Így viseld: egyszerre hordhatod lábon és kézen, sőt. Mondhatni ez egy kényes szín, aminél mindig figyelni kell, mit választasz mellé ruhában, kiegészítőben egyaránt.

 

 

 

Kék: a fiatal lelkűeknek

A kék körömlakk azt üzeni a világnak a kék körömlakk, hogy viselője fiatal, vidám és minden új dolgot ki akar próbálni. Ebben az évadban a kék a trendszínek egyik dobogósa, így szinte biztos, ha ezt viseled, nagyon érzékeny vagy a divatra.

Így viseld: lehetőleg világosabb árnyalatot válassz, ha nem szeretnéd, hogy minden szem rád szegeződjön. Persze, ha magadra akarod vonni, akkor jöhet a már-már neonban játszó kék is… A kiegészítőkkel és a ruházatokkal óvatosan, nehogy túlzásokba essél!

 

 

 

Arany: azoknak, akik a divatot diktálják

Általában a körmökön megjelenő metálszínek, de leginkább az aranyos árnyalatok, arra utalnak, hogy viselője szeret elébe menni a dolgoknak. Kedveli a már meglévő, örök divatot tükröző ruhadarabjait, amiket bátran párosít a legújabb irányzatokkal. Nem mindennapos kollekciója van ruhákból és szépségápolási termékekből. Olyannyira, hogy azon sem lepődnénk meg, ha ő kreálná a legújabb trendeket…

Így viseld: párosíthatod farmerrel, egy mesés aranyszálakkal átszőtt kendővel, fekete-arany szandállal vagy más ragyogó kiegészítőkkel, ha ruházatod színe a letisztultak közül való.

 

 

 

Lila: a határok elmosódnak

Az egyszerre kifinomult, modern üzletasszony és a bohém hippi színe. Azé a fiatal nőé, aki reggeltől estig a munkahelyén dinamikusan dolgozik, majd késő délután már alig várja, hogy letéve a lantot belevesse magát az éjszakai életbe. Igazi vonzó, erős nő, akit félve imádnak a pasik.

Így viseld: a mély sötét lilákat bátran viselheted pirossal, míg az orgonalilával már jobb ha óvatosan bánsz, és lágyabb árnyalatokkal például rózsaszínnel párosítod.


 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL