Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÉPSÉG

Hogyan lehet a forró nyári melegben is tökéletes a megjelenésed? - Íme, 6 egyszerű trükk

Szerző:
Szabó Anna
Nálunk ugyan nem jellemző a trópusi forróság, de tény, hogy nyáron a mérsékelt éghajlati övben is igencsak meleg van. A forró nyári időjárás bizony sok fejtörést okozhat, hogy ekkor is tökéletes legyen a megjelenésed. Most te is megtudhatod, hogyan lehet a nyári melegben is kifogástalan a megjelenésed, mindehhez pedig elegendő csupán az alábbiakat alkalmaznod!

Most te is megtudhatod, hogyan lehet a nyári melegben is kifogástalan a megjelenésed, mindehhez pedig elegendő csupán az alábbiakat alkalmaznod!

 

 

Hogyan kerüld el a száraz és töredezett hajat?


Nyáron a haj gyakran szárazzá és töredezetté válik, a káros UV-sugárzás és a tengervíz miatt. Emiatt különös gonddal kell ápolnod ilyenkor.


• Ne moss túl gyakran hajat, ez ugyanis serkenti a verejtékmirigyek aktivitását. Így azonban a hajad csak még rendezetlenebbnek és zsírosabbnak tűnik!
• Mindig vizezd be a hajad, mielőtt a tengerbe vagy a medencébe mennél. Így a szőrtüszők elzáródnak kissé, ezáltal kevésbé szívja fel a hajad a vizet.
• Ha olyan helyre utazol, ahol forróság tombol, érdemes speciális UV-elleni, fényvisszaverő termékeket használni a haj védelme érdekében. A haj épp olyan védelmet igényel ugyanis, akár a bőröd.

szépség szépségápolás szépségtipp
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL