Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÉPSÉG

9 házi gyógymód, hogy megszabadulj a szemed alatti karikáktól

Szerző:
Szabó Anna
A szem alatti sötét karikák olyan probléma, mely mindenki számára ismerős. Rengeteg oka lehet, hogy miért alakulnak ki, azonban kb. ugyanennyi módja is van annak, hogy megszabadulhass ettől a kellemetlenségtől. Egészséges étkezés és alvás, természetes arcpakolások, borogatások, és ízlés szerint egyéb megoldások. Íme, 9 egyszerű házi trükk, hogy szemeid ismét ragyogjanak.

.

1. Rózsavíz

A rózsavíz hidratálja és táplálja a bőrt, segít megszabadulni a duzzanatoktól, a bőrpírtól és a viszketéstől, fehérítő és fiatalító hatással bír. Megveheted a drogériában, vagy gyógyszertárban, de ha valamilyen oknál fogva mégsem találnál, otthon is elkészítheted a saját rózsavizedet.

A következőkre lesz szükséged:

Friss rózsaszirmok

Egy pohár, forró víz

Elkészítés:

Öblítsd le tisztavízzel a rózsaszirmokat, és tedd bele őket egy kis lábosba Önts rájuk egy bögre forró vizet, hagyd kihűlni, majd szűrd le egy tiszta üvegbe. Tartsd a hűtőben, de maximum egy hétig.

Így használd:

Nedvesíts be 2 vattapamacsot rózsavízzel, borogasd be vele a szemkörnyéket, és hagyd ott 15 perig. Ismételd meg a folyamatot minden reggel és este, amíg nem leszel elégedett az eredménnyel.

 

szépség szépségtipp szépségápolás
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL