Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÉPSÉG

7 apró és láthatatlan jel, amely árulkodik az életkorodról - Nem tudod álcázni

Szerző:
Szabó Anna
Előbb vagy utóbb minden nő megtapasztalja az öregedés első jeleit, amelyeket persze igyekszik elrejteni. Próbálják eltüntetni az apróbb ráncokat és a frizurájukra is mindinkább odafigyelnek. Ám vannak az öregedésnek finomabb jelei is, amelyek elsőre ugyan nem feltűnőek, ám ha nem figyelsz oda eléggé rájuk, a későbbiekben már tehetetlen leszel. Vajon milyen jelekre kell odafigyelned?

Most megmutatjuk azokat a finom, de mégis látható jeleket, amelyek az öregedést jelzik, illetve megtudhatod azt is, hogyan akadályozhatod meg mindezt.

 

1. Fülek

Erre bizony aligha figyel fel sok nő, ám a fülcimpa és a fülkagyló (a fül és a fej között lévő porckorong) hamar képes elveszteni a természetes rugalmasságát az évek előrehaladtával. Ha szereted a nehéz és nagyméretű fülbevalókat, akkor fokozottan fenyeget ez a veszély.

Hogyan akadályozd meg mindezt:

A nagy és nehéz fülbevalók sajnos hatalmas veszéllyel járnak, mivel megnyújtják a fülcimpát. Ha zavar ez a jelenség, akkor érdemes kerülni ezeket az ékszereket. Válassz kisméretű fülbevalókat és lehetőleg éjszakára vedd ki a füledből. Egy szintén hasznos tipp a fül formájának megőrzésére, hogy rendszeresen hidratáld és tápláld a megfelelő krémmel. Így a bőr továbbra is rugalmas marad.

szépség szépségápolás
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL