SZÉPSÉG

4 trükk, amivel kihangsúlyozhatod egyéniségedet - Sminkelj a szemformádnak megfelelően!

Kétségtelen hogy a természetből fakadóan minden nő szép és egyedi, egy szép smink által azonban még vonzóbbá válhat. Ám amilyen olyan könnyedén varázsol gyönyörűvé, akár el is lehet rontani. Ezek a smink trükkök azonban segítenek kihangsúlyozni az egyéniségedet és a szépségedet. Ha odafigyelsz ezekre az apró trükkökre, akkor minden tekintet rád fog szegeződni!

Érj el lehengerlő hatást azzal, hogy a szemformád szerint sminkelsz:

4. Lefelé lejtő szemek

Ha szemeid külső sarkai kissé leereszkedettek, akkor néha fáradtnak és szomorúnak tűnhetsz. A feladatod, hogy szemeidet élénkebbé, vidámabbá varázsold. Csak a szemek külső részét kell egy kicsit megemelni, melyhez jó szolgálatot tehet, macskaszemeket rajzolsz magadnak. Így készítsd:

1. Tegyél fel alapozót a felső szemhéjadra. Lehet arcpúder vagy természetes szemhéjpúder.
2. Húzd ki a felső szemhéjadat, húzz egy egyenes vonalat a szempillák mentén. A vonal legyen vékony és természetes hatású.
3. Óvatosan vigyél fel intenzívebb színeket a szemhájad külső részére, aztán maszatold el átlósan egészen a szemed külső széléig.
4. Az árnyékvonal mentén húzz egy vékony vonalat, mely – mint egy szárny – lógjon túl a szemeden.
5. Használj korrektort az alsó szemhéjadon, a külső szemzugig.
6. Szempillaspirált csak a szempilláid középső és belső részére tegyél, ne használd a külső részen. Tedd ugyanezt az alsó szempillákkal is.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL